Ο Γιώργος Καραδήμος μας χαρίζει το νέο τραγούδι του για να το μοιραστούμε με όποιον επιθυμούμε και σε όποιον μας εμπνέει στη ζωή.

Ο Γιώργος Καραδήμος παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Αστεροσκοπείο».

Πρόκειται για τρίτο κατά σειρά single από το ομώνυμο άλμπουμ του ερμηνευτή και τραγουδοποιού που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς.

Είχαν προηγηθεί δύο μοναδικά ντουέτα, το «Είναι Αγκαλιές» με τον Γιάννη Κότσιρα και το «Επέτειος» με την Εύα Πολιτάκη.

Διαφήμιση

Το «Αστεροσκοπείο» είναι ένα άκρως τρυφερό και μελωδικό τραγούδι σε μουσική και στίχους του ίδιου του Γιώργου Καραδήμου, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη γέννηση της κόρης του, Άλκηστις.

Ο Γιώργος Καραδήμος χαρίζει σε όλους εμάς το νέο τραγούδι του με τίτλο «Αστεροσκοπείο» για να το μοιραστούμε με όποιον επιθυμούμε και σε όποιον μας εμπνέει στη ζωή.

Μέσα στις δύσκολες και – πολλές φορές στενάχωρες – στιγμές της καθημερινότητας, ο γνωστός τραγουδοποιός έρχεται να μας θυμίσει πως τα πραγματικά σημαντικά είναι δίπλα μας: είναι οι άνθρωποί μας και οι μικρές στιγμές μαζί τους.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα τρυφερό video clip δια χειρός Γιώργου Καραδήμου, ο οποίος μοιράζεται αξιολάτρευτες στιγμές της ζωής του με την κόρη του.

«Κοίτα τα χέρια της, πώς γλιστρούν στον τοίχο / Σώματα ουράνια, βλέπω ξαφνικά / Ένα δωμάτιο αστεροσκοπείο / Όλος ο κόσμος μου είναι εδω μπροστά»

Το τραγούδι «Αστεροσκοπείο» του Γιώργου Καραδήμου κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Oxygen.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ