Ο Γιώργος Μαζωνάκης φωτίζει την «Αθήνα τη Νύχτα» κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο «Κέντρο Αθηνών» – Μαζί του ο Διονύσης Σχοινάς

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει στο «Κέντρο Αθηνών» από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης Γιώργος Μαζωνάκης πρωταγωνίστησε στη νυχτερινή ψυχαγωγία με συνεχόμενα sold out στο «Κέντρο Αθηνών», σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης.

Το πιο επιτυχημένο concept ψυχαγωγίας της χρονιάς, «η Αθήνα τη Νύχτα» συνεχίζεται.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει με το ξεχωριστό concept «η Αθήνα τη Νύχτα» που θα φωτίζεται και φέτος στο «Κέντρο Αθηνών».

Με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες από την άνω των 30 ετών πορεία του, θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας, ένα ερμηνευτικό υπερθέαμα.

Μαζί του θα βρίσκεται φέτος ο Διονύσης Σχοινάς, ο αγαπητός τραγουδιστής με τις αμέτρητες επιτυχίες και την αστείρευτη ενέργεια, για να χαρίσει μοναδικές βραδιές στο «Κέντρο Αθηνών».

Στο πλευρό τους θα είναι, μετά τη συμμετοχή του στην καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Μαζωνάκη με τίτλο «ΜΑΖΩΞΗ», ο Francis «Ofili» Adetokunbo, ο πέμπτος και μεγαλύτερος σε ηλικία αδερφός της διάσημης μπασκετικής οικογένειας των Αντετοκούνμπο, με ταλέντο τόσο στο rap και στο τραγούδι.

Το καλλιτεχνικό σχήμα συμπληρώνουν ο Φώτης Παπαζήσης και η Τάτα, δύο νέες και ταλαντούχες φωνές που συνόδευσαν επίσης τον Γιώργο Μαζωνάκη στις καλοκαιρινές εμφανίσεις του.

Από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη και Σάββατο, το κέντρο της ψυχαγωγίας της Αθήνας τη νύχτα θα είναι το «Κέντρο Αθηνών».

Κέντρο Αθηνών
Προγραμματισμένη Πρεμιέρα:
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 23:00

Ημέρες λειτουργίας:
κάθε Πέμπτη στις 22:30 & κάθε Σάββατο στις 23:00

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 210 3454108 – 210 3454888
Πειραιώς 142 & Π.Ράλλη

ΠΗΓΗ