Η «ΜΑΖΩΞΗ» του Γιώργου Μαζωνάκη μεγαλώνει.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεργάζεται με τον Φράνσις «Ofili» Αντετοκούνμπο στις συναυλίες του.

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης ξεκίνησε τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές του συναυλίες, ανά την Ελλάδα, οι οποίες έχουν τον τίτλο «ΜΑΖΩΞΗ», με μία sold out πρεμιέρα από το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

Μία «ΜΑΖΩΞΗ» Μουσικής, Ανθρωπιάς Και Αγάπης. Μία μαγική μουσική εμπειρία σε κεντρικά στάδια, σε πόλεις της Ελλάδας, έχοντας μαζί του, μία 30μελή ομάδα ταλαντούχων μουσικών, τραγουδιστών και εξειδικευμένων τεχνικών, αλλά και την πρωτοεμφανιζόμενη Αναστασία, η οποία συστήθηκε στο κοινό με το τραγούδι της «Αμαρτίες».

Στις επόμενες συναυλίες ο Γιώργος Μαζωνάκης θα έχει μαζί του και τον Φράνσις «Ofili» Αντετοκούνμπο, όπως ανακοίνωσε ο τελευταίος στα social media. Δείτε την ανάρτηση εδώ.

Ο Φράνσις «Ofili» Αντετοκούνμπο είναι καλλιτέχνης με ταλέντο τόσο στο rap και στο τραγούδι όσο και στη σύνθεση μουσικής με στοιχεία afrobeats, dancehall, hip hop και trap.

Είναι ο πέμπτος και μεγαλύτερος σε ηλικία αδερφός της διάσημης μπασκετικής οικογένειας των Αντετοκούνμπο. Το καλλιτεχνικό του όνομα «Ofili», είναι ταυτόχρονα και το όνομα του αγαπημένου του παππού και σημαίνει ειρήνη και ευτυχία.

Μουσικός με έδρα την Αθήνα και καταγωγή από το Λάγος της Νιγηρίας, ο ο Φράνσις «Ofili» Αντετοκούνμπο δημιουργεί Afro Βeats, hip-hop και τrap μουσική εδώ και περίπου μία δεκαετία.

Τον Ιούνιο του 2022, παρουσίασε το EP «Rise» το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων και το ομώνυμο τραγούδι, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην ταινία «Rise» που πραγματεύεται την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των αδελφών του, σε παραγωγή της Disney.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, στα Mad Video Music Awards, ο Φράνσις «Ofili» Αντετοκούνμπο, μαζί με την Εύη Καλογηροπούλου, σκηνοθέτρια της βραβευμένης ταινίας στις Κάννες «Στο Θρόνο Του Ξέρξη» στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Γιώργος Μαζωνάκης, απένειμαν στον Γιώργο Μαζωνάκη το βραβείο για το «Τραγούδι της Χρονιάς» για το «Τόσα Βράδια».

Οι επόμενες συναυλίες του Γιώργου Μαζωνάκη που έχουν ήδη ανακοινωθεί για το καλοκαίρι του 2022 είναι:

– Στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στις 6 Ιουλίου,
– Στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Παγκρήτιο Στάδιο, στις 11 Ιουλίου,
– Στη Δράμα, στο Στάδιο Δόξα Δράμας, στις 23 Ιουλίου,
– Στο Αγρίνιο, στην επετειακή διοργάνωση για τα 10 χρόνια του «Lake Party», στη Λίμνη Τριχωνίδα, στις 26 Αυγούστου.

Αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες συναυλίες σύντομα.



ΠΗΓΗ