Ο Γιώργος Μαζωνάκης ενώνει τις δυνάμεις του με τον Arash στο νέο single του με τίτλο «Τώρα Τώρα».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανατρέπει τα δεδομένα για ακόμα μία φορά.

Ο αυθεντικός και πάντα απρόβλεπτος Έλληνας καλλιτέχνης ενώνει τις δυνάμεις του με τον επιτυχημένο Ιρανό – Σουηδό τραγουδιστή Arash σε μία διεθνή συνεργασία που αναμένεται να αφήσει το δικό της στίγμα στο φετινό καλοκαίρι.

Ο Arash είναι περισσότερος γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2009 ως εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν μαζί με την Aysel, με το τραγούδι «Always», το οποίο κέρδισε την τρίτη θέση στον τελικό.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ένας καλλιτέχνης που έχει αποδείξει ότι έχει μόνιμα ανοιχτές τις κεραίες των ραντάρ του προς νέες ευκαιρίες, συνεργάζεται με τον Arash στο επόμενο single του, με τίτλο «Τώρα Τώρα».

Ο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης δημοσίευσε στους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία κοινή φωτογραφία του με τον Arash από τα παρασκήνια για το μουσικό βίντεο του «Τώρα Τώρα», τα οποία φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκαν στην Αττική, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεργασία τους.

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση, το «Τώρα Τώρα» αναμένεται να είναι μία διασκευή του επιτυχημένου single «Boro Boro» με το οποίο ο Arash έκανε το ντεμπούτο του στη δισκογραφία το 2004. Το «Boro Boro» κυριάρχησε στην κορυφή των charts στη Σουηδία και γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε πολλές ακόμη ευρωπαϊκές χώρες την εποχή της κυκλοφορίας του.

Το «Τώρα Τώρα» (Boro Boro), το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI, a Universal Music Company, θα αποτελέσει το πρώτο επίσημο single του Γιώργου Μαζωνάκη μετά το άκρως επιτυχημένο άλμπουμ του «Αγαπώ Σημαίνει».

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Μαζωνάκη κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2019 και συνεχίζει, τρία χρόνια αργότερα, να προτείνει αδιάκοπα επιτυχίες.

Το «Αγαπώ Σημαίνει» σημείωσε μία εντυπωσιακή επίδοση, καθώς 9 από τα 10 τραγούδια του έχουν εμφανιστεί στο Top 10 του Ελληνικού Airplay Chart και πολλά από αυτά έχουν κυριαρχήσει και στην πρώτη θέση, με πιο πρόσφατο το «Αν Μ’ Ακούς».

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ