Ο Γιώργος Μαζωνάκης φώτισε την «Αθήνα τη Νύχτα» ενόψει της πρεμιέρας των εμφανίσεών του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει με το ξεχωριστό concept «η Αθήνα τη Νύχτα» που θα φωτίζεται και φέτος στο «Κέντρο Αθηνών».

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης Γιώργος Μαζωνάκης πρωταγωνίστησε στη νυχτερινή ψυχαγωγία με συνεχόμενα sold out στο «Κέντρο Αθηνών». Το πιο επιτυχημένο concept ψυχαγωγίας της χρονιάς, «η Αθήνα τη Νύχτα», συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες από την άνω των 30 ετών πορεία του, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας, ένα ερμηνευτικό υπερθέαμα.

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ενόψει της πρεμιέρας της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου, φώτισε την Αθήνα τη νύχτα, κυριολεκτικά από την κορυφή της Αθήνας, στο πλαίσιο της τοποθέτησης του λαβάρου στην πρόσοψη του Κέντρου Αθηνών, όπως αποκάλυψε ο ίδιος από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα στο βίντεο ακούγεται η φωνή του Γιώργου Μαζωνάκη σε ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς το κοινό που αδημονεί για την επιστροφή του πιο επιτυχημένου concept ψυχαγωγίας της χρονιάς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο της τοποθέτησης του λάβαρου, «η Αθήνα τη Νύχτα», στο Κέντρο Αθηνών βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με όλο το προσωπικό και τους συντελεστές και τους ευχαρίστησε όλους προσωπικά, τον καθένα ξεχωριστά για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα έχει στο πλευρό του την «Αθήνα τη Νύχτα» τη Χριστίνα Μηλιού, τον Κωνσταντίνο Φραντζή και τον Francis «Ofili» Adetokunbo, καθώς και τον Φώτη Παπαζήση και την Τάτα.

Η μεγάλη πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου. Κάθε Πέμπτη στις 22:30 και Σάββατο στις 23:30, το κέντρο της ψυχαγωγίας της Αθήνας τη νύχτα θα είναι το «Κέντρο Αθηνών».



ΠΗΓΗ