Μία πύλη για να κρυφοκοιτάξουμε τι έχουμε μέσα στην καρδιά μας όταν αγαπάμε αληθινά.

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου συνεργάζονται για δεύτερη φορά στην ελληνική δισκογραφία και μας δίνουν το πρώτο single από έναν νέο κύκλο τραγουδιών.

Πρόκειται για το τραγούδι «Για Τα Μάτια Σου», σε μουσική του Χρυσόστομου Καραντωνίου και σε στίχους του Γιώργου Κλεφτογιώργου.

Ένα σημερινό λαϊκό τραγούδι που συγγενεύει στον τρόπο γραφής του – σε μουσική και στίχους – με τον αυθεντικό τρόπο που γράφονταν τα παλιά λαϊκά τραγούδια, αγαπιέται με το πρώτο άκουσμα και παραπέμπει στις μεγάλες κλασικές δημιουργίες του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή Γιώργου Νταλάρα.

Αν και τα μάτια είναι ένα από τα πιο συχνά τραγουδισμένα θέματα, εδώ η ευρηματικότητα του σημαντικού στιχουργού Γιώργου Κλεφτογιώργου αποδεικνύει πώς η πρωτοτυπία του λόγου μπορεί να φτιάξει καινούργιες διαχρονικές και μοναδικές εικόνες.

«Είναι τα δικά σου μάτια στη δική μου την καρδιά / Προσευχές που το χουν σκάσει από την Άγια Σοφιά»

Το τραγούδι «Για Τα Μάτια Σου» είναι μία πύλη για να κρυφοκοιτάξουμε τι έχουμε μέσα στην καρδιά μας όταν αγαπάμε αληθινά.

Επίσης, είναι και μία ευκαιρία να δούμε με «καινούργια» ματιά το καλό λαϊκό ελληνικό τραγούδι, που ο Γιώργος Νταλάρας συνεχίζει να αναδεικνύει, να ανανεώνει  και να υπηρετεί με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση εδώ και δεκαετίες.

ΠΗΓΗ