Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει το music video για την ελληνική εκδοχή του «Καταλαβαίνω».

Ο μοναδικός Γιώργος Παπαδόπουλος συνεχίζει το σερί των προσωπικών του επιτυχιών και αυτή τη φορά χτυπά δυνατά με την ελληνική εκδοχή του «Καταλαβαίνω», το οποίο παρουσίασε πρώτη φορά μέσα από ένα μοναδικό διεθνές ντουέτο.

Το «Καταλαβαίνω» συστήθηκε στο κοινό μέσα από ένα ντουέτο στα ελληνικά και τα ισραηλινά, σε συνεργασία του Γιώργου Παπαδόπουλου με έναν από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους καλλιτέχνες του Ισραήλ, τον Elkana Marziano, που κυκλοφόρησε στα τέλη του Μαρτίου και έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις.

Τώρα, ο ταλαντούχος κι επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός μας παρασύρει για ακόμα μία φορά στο ρυθμό του, με την αμιγώς ελληνική έκδοση του τραγουδιού.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος τραγουδά μαζί με τον Ισραηλινό Elkana Marziano

Το «Καταλαβαίνω», ένα δυναμικό τραγούδι με σύγχρονη ενορχήστρωση, ethnic στοιχεία και catchy στίχο, υπογράφουν στη μουσική οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Omri 69 Segal και Roy Machluf και στους στίχους ο Ζήνωνας Ζιντίλης.

«Καταλαβαίνω πως σε τρελαίνω / Μα θα επιμένω, μαζί σου, πεθαίνω / Απ’ τα φιλιά σου, μεταλαβαίνω / Κι εγώ όπου να ‘ναι, μαζί σου, θα μένω»

Το single συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό music video, που σκηνοθέτησε ο Tasos Xiarcho, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να βρίσκεται στο επίκεντρο μίας ερωτικής ιστορίας που έχει δύο όψεις.

Το «Καταλαβαίνω» θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ που ετοιμάζει ο Γιώργος Παπαδόπουλος και αναμένεται να ακολουθήσει τον Μάιο.

Το νέο single του Γιώργου Παπαδόπουλου με τίτλο «Καταλαβαίνω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records και την Criminal Music.

ΠΗΓΗ