Το νέο άλμπουμ του Γιώργου Παπαδόπουλου περιέχει 12 τραγούδια.

Ο μοναδικός Γιώργος Παπαδόπουλος μας χαρίζει ακόμα ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι μέσα από το νέο του άλμπουμ «Καταλαβαίνω», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music.

Στα 12 τραγούδια του «Καταλαβαίνω» υπάρχουν όλα τα μεμονωμένα digital singles που κυκλοφόρησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος το τελευταίο χρονικό διάστημα και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Μεταξύ αυτών των τα «Αγάπη Μου», «Πότε Θα Σε Δω», «Θαύματα» και «Το Χειρότερό Σου Ψέμα», τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό και ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και στο YouTube.

Επίσης, περιλαμβάνονται και δύο ντουέτα του Γιώργου Παπαδόπουλου, το «Βάλε Φωτιά» με τον Γιώργο Γιαννιά και το «Όλα Λάθος» με την Μόνικα από το soundtrack της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας «The Lost Daughter» της Maggie Gyllenhaal, που γυρίστηκε στην Ελλάδα.

Παράλληλα, υπάρχουν καινούργια τραγούδια, με σπουδαίες υπογραφές.

Ο λόγος για το «Επικίνδυνη Σχέση», το οποίο έγραψε ο ξεχωριστός Σταμάτης Γονίδης και το «Κλεμμένη Ομορφιά», στο οποίο ο Γιώργος Παπαδόπουλος παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο το κομμάτι που έγραψε ο θρυλικός Μάνος Ξυδούς και ερμήνευσαν πρώτοι οι Πυξ Λαξ το 1998.

Από το άλμπουμ δεν λείπει η πιο πρόσφατη επιτυχία, το «Καταλαβαίνω», που έδωσε και τον τίτλο του άλμπουμ.

Πρόκειται για ένα δυναμικό τραγούδι το οποίο παρουσιάστηκε και σε ελληνική εκδοχή και ως δίγλωσσο ντουέτο του Γιώργου Παπαδόπουλου με τον Elkana Marziano, έναν από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους καλλιτέχνες του Ισραήλ.

Το άλμπουμ «Καταλαβαίνω» είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε μορφή CD στα φυσικά καταστήματα.

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify:

ΠΗΓΗ