Ο Γιώργος Σαμπάνης θα μας συναντήσει στο υπέροχο Θέατρο Άλσος για να μας παρασύρει στον ρυθμό των τραγουδιών του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται στο Θέατρο Άλσος στις 11 και 12 Ιουλίου για δύο μαγικές βραδιές κάτω από τα αστέρια.

Είναι αναμφίβολα από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς ερμηνευτές και δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Με όλες τις προσωπικές του επιτυχίες να σκαρφαλώνουν στο νούμερο ένα του επίσημου ραδιοφωνικού airplay chart, να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube, αλλά και με δεκάδες μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες, να πρωταγωνιστούν στον αέρα των ραδιοφώνων και στις καρδιές του κόσμου.

Διαφήμιση

Ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με τη 11μελή μπάντα του και τις ανεξάντλητες μεγάλες επιτυχίες του, θα μας συναντήσει στο υπέροχο Θέατρο Άλσος για δύο μαγικές βραδιές και θα μας παρασύρει στον ρυθμό των τραγουδιών του.

Την Τρίτη 11 Ιουλίου και την Τετάρτη 12 Ιουλίου, ο Γιώργος Σαμπάνης θα μας αγγίξει με τον ξεχωριστό τρόπο που ερμηνεύει τις μπαλάντες του αλλά και θα μας σηκώσει όρθιους σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Θα ενώσουμε τη φωνή μας με τη δική του και θα τραγουδήσουμε, θα ερωτευτούμε, θα νοσταλγήσουμε, θα ταξιδέψουμε και θα το «ζήσουμε μαζί του», γιατί όλα είναι «μουσική».

Ο απόλυτος hitmaker τραγουδοποιός Γιώργος Σαμπάνης θα έχει στις αποσκευές του και το νέο τραγούδι του «Μόνο Με Σένα», ένα ξεχωριστό dance disco pop κομμάτι που μας βάζει σε groovy mood για το καλοκαίρι.

Guest του Γιώργου Σαμπάνη στις δύο συναυλίες του στο Θέατρο Άλσος θα είναι η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη με τη μοναδική ενέργειά της αλλά και τη δυναμική σκηνική παρουσία της.

Πληροφορίες

Θέατρο «Άλσος»
Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Τρίτη 11 Ιουλίου
Τετάρτη 12 Ιουλίου

Ώρα έναρξης παράστασης: 21:00

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο του viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου.

ΠΗΓΗ