Μία συναυλία με τραγούδια που νίκησαν τον χρόνο και τραγούδια από την τηλεοπτική καθημερινή σειρά «Σασμός».

Ο Δημήτρης Μπάσης γιορτάζει την παρουσία 25 ετών στο τραγούδι με την παράσταση «Τ’ Ανίκητα» στο «City Garden Festival».

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, φέρνει στο «City Garden Festival» αγαπημένα δικά του τραγούδια, τραγούδια κορυφαίων δημιουργών που νίκησαν τον χρόνο, αλλά και τραγούδια από την καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Σασμός» του Alpha, που μάγεψαν το τηλεοπτικό κοινό, μαζί με τον συνθέτη τους Νίκο Τερζή.

Τα τραγούδια του «Σασμού», σε στίχους του Γιάννη Κότσιρα, λειτούργησαν ως αναπόσπαστο κομμάτι της δραματουργίας της σειράς και αγαπήθηκαν αμέσως καθώς συμπυκνώνουν τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών.

Ωστόσο μπορούν να αυτονομηθούν από τη σειρά για την οποία γράφτηκαν και να ταξιδέψουν ανεξάρτητα στο χρόνο.

Στο «City Garden Festival» στις 19 Σεπτεμβρίου θα ακούσουμε πολυαγαπημένα τραγούδια από τον «Σασμό», ένθετα στη συναυλία του Δημήτρη Μπάση. Τραγούδια όπως: «Τ’ Ανίκητα», «Κάθε Μέρα», «Τ’ Αντίθετα», «Κοίταξέ Με», «Παλιά Πληγή», «Φίλος και Εχθρός», «Φως», «Η Μάνα», «Το Μαζί» και άλλα.

Ο Δημήτρης Μπάσης συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και μας καλεί σε μια ξεχωριστή συναυλία – γιορτή τιμώντας όλους τους σταθμούς της καλλιτεχνικής του πορεία από τα «Χαμοπούλια» μέχρι «Τ’ Ανίκητα» από τον «Σασμό».

Είναι από τις πλέον ιδιαίτερες περιπτώσεις σύγχρονου Έλληνα τραγουδιστή.

Λαμπρή η πορεία του μέχρι σήμερα, η οποία βασίστηκε αποκλειστικά στο ταλέντο και στην αγάπη του για το τραγούδι. Στον κόσμο της μουσικής μπήκε σε ηλικία εννέα ετών όταν άρχισε να ψάλλει στην εκκλησία του χωριού του, στο Χέρσο Κιλκίς.

Οι «Ψίθυροι καρδιάς» ήταν το διαβατήριό του για την απογείωση και την επιτυχία.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου θα απολαύσουμε πολυαγαπημένα τραγούδια του από την πλούσια δισκογραφία του όπως τα «Ψίθυροι Καρδιάς», «Η Ζωή» «Σπασμένο Καράβι», «Ένα Λεπτό», «Τα Χαμοπούλια», «Τώρα Μένω Μόνος Μου», «Τι Τα Θέλεις» και άλλα πολλά, καθώς και τραγούδια κειμήλια της ελληνικής λαϊκής μας παράδοσης που παραμένουν στα χρόνια μοναδικά και αξεπέραστα.

Τη βραδιά θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους καλεσμένοι – έκπληξη αλλά και αγαπημένοι ηθοποιοί από τη σειρά του «Σασμός» του Alpha.

Μαζί του ο Βασίλης Σκουλάς και ο συνθέτης Νίκος Τερζής.
Ειδικές συμμετοχές: Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, Αντώνης Μαρτσάκης

Τραγουδούν: Μαρία Αναματερού, Παναγιώτης Μπουραντώνης, Μαρία Στυλιανίδη
Καλλιτεχνική διεύθυνση παραγωγής: Μιχάλης Κουμπιός

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00

City Garden Festival by Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Πληροφορίες – Προπώληση Εισιτηρίων:
211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

ΠΗΓΗ