«Ως Το Άπειρο», υπόσχεται να σας ταξιδέψει το νέο τραγούδι του Ηλία Βρεττού.

Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει την πιο μελωδική ερωτική εξομολόγηση και μας στέλνει «Ως Το Άπειρο» με το νέο τραγούδι του που μόλις κυκλοφόρησε και συνοδεύεται από το δικό του ρομαντικό music video.

Ο επιτυχημένος και αγαπητός καλλιτέχνης συνεχίζει τα δισκογραφικά βήματά του με ένα ρυθμικό ερωτικό τραγούδι, που έχει ήδη γίνει viral μέσω των κοινωνικών δικτύων κατά τη διάρκεια του τελευταίου διαστήματος.

Τη μουσική του νέου single του Ηλία Βρεττού υπογράφει ο Γιάννης Φακίνος ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Θοδωρή Μάκρα.

Το «Ως Το Άπειρο» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Λευτέρης Ραμπαζής, με τον Ηλία Βρεττό να πρωταγωνιστεί σε μία ερωτική ιστορία γεμάτη συναίσθημα και καλοκαιρινή αύρα.

«Σ’ αγαπώ, από ‘δω ως το άπειρο, δυνατά όπως χθες έτσι κι αύριο… Και θα βγω να στο πω στο παράθυρο, σ’ αγαπω από ‘δω ως το άπειρο, ως το άπειρο…»

Το «Ως Το Άπειρο» είναι το δεύτερο που κυκλοφορεί ο Ηλίας Βρεττός το 2022 και ακολουθεί το single «Καλά Πήγε Αυτό», το οποίο αποκαλύφθηκε τις πρώτες ημέρες της φετινής χρονιάς.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει τις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις του σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Οι εμφανίσεις του Ηλία Βρεττού θα κορυφωθούν με μία μεγάλη περιοδεία σε Αμερική και Καναδά μαζί με την Έλλη Κοκκίνου τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, που θα διαρκέσει πέντε εβδομάδες και θα περιλαμβάνει 12 εμφανίσεις.

Το single «Ως Το Άπειρο» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ