Ένας ύμνος στον έρωτα που τελείωσε νωρίς.

Ο Ηλίας Καμπακάκης, αγαπημένος ερμηνευτής και συνθέτης, επιστρέφει με ένα νέο υπέροχο τραγούδι που θα ακουστεί δυνατά αυτό το καλοκαίρι.

«Δεν Ξεχνιέσαι» είναι ο τίτλος του τραγουδιού, σε μουσική του ίδιου του Ηλία Καμπακάκη και σε στίχους της μόνιμης συνεργάτιδας του και καταξιωμένης Ελένης Γιαννατσούλια.

Το νέο τραγούδι του Ηλία Καμπακάκη είναι ένας ύμνος στον έρωτα που τελείωσε νωρίς και του οποίου η θύμηση του δημιουργεί μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, από αυτές που αγαπάμε να μας παιδεύουν.

«Δεν ξεχνιέσαι με τίποτα εσύ / Δεν  κοιμάμαι, δεν ησυχάζω / Βλέπω θάλασσα και κάνω στροφή / Και το φεγγάρι δεν το κοιτάζω / Δεν ξεχνιέσαι με τίποτα εσύ / Με αναμνήσεις με καταστρέφεις / Πάντα μου ‘λεγες “για πάντα μαζί” / Αλλά σ’ εμένα δεν επιστρέφεις / Δεν ξεχνιέσαι με τίποτα εσύ», τραγουδά ο Ηλίας Καμπακάκης.

Το «Δεν Ξεχνιέσαι» είναι ένα τραγούδι ρυθμικό και ταξιδιάρικο που θα το τραγουδήσουμε, θα το αγαπήσουμε και θα το αφιερώσουμε.

Ο Ηλίας Καμπακάκης έχει κερδίσει το κοινό με το αυθεντικό του ύφος τη μελωδικότητα των τραγουδιών του, την ιδιαίτερη ερμηνεία του αλλά και τις μοναδικές live εμφανίσεις του.

Το «Δεν Ξεχνιέσαι» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ