Το επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός» συνεχίζεται με μία σειρά ιδιαίτερων τραγουδιών.

Ο Νίκος Τερζής υπογράφει συνθετικά «Τα Τεριζίτικα Του Σασμού».

Πρόκειται για μία σειρά τραγουδιών που συνδυάζουν την παραδοσιακή, τη βυζαντινή και την ambient μουσική και τα οποία θα ντύσουν σκηνές της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» του Alpha.

Το πρώτο από αυτά τα τραγούδια έχει τίτλο «Πώς Να Σωπάσω Τον Καημό» και ερμηνευτή τον σπουδαίο Κρητικό λυράρη και τραγουδιστή Ηλία Παλιουδάκη, ο οποίος υπογράφει και τους στίχους.

Το «Πώς Να Ξεχάσω Τον Καημό» είναι ένα τραγούδι που συνδυάζει αριστοτεχνικά την παράδοση και το σήμερα και συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video με πρωταγωνιστή τον Ηλία Παλιουδάκη.

«Τα Τεριζίτικα του Σασμού», τα οποία έχουν ενθουσιάσει το κοινό του «Σασμού», θα κυκλοφορήσουν σταδιακά το προσεχές χρονικό διάστημα, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το άκρως επιτυχημένο soundtrack της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.

Εν τω μεταξύ, για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σασμός» έχουν κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα ακόμα περισσότερα τραγούδια που αγαπηθεί πολύ από το κοινό, συνεχίζοντας την παράδοση της πρώτης σεζόν.

Για τη δεύτερη σεζόν της σειράς έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα τραγούδια «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο, «Το Δωμάτιο Βρίζω» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, το «Πύρινες Καρδιές» με τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου και πιο πρόσφατα το «Θνητοί Θεοί» με τον Γιάννη Κότσιρα.

Το «Πώς Να Σωπάσω Τον Καημό» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen, όπως και όλο το soundtrack της σειράς «Σασμός».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ