Ο Θάνος Λάμπρου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του – Ένα δυνατό single σε ροκ ύφος

Ο Θάνος Λάμπρου, ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, παρουσιάζει το νέο του single και music video με τίτλο «Πες Μου».

Το «Πες Μου» είναι ένα δυνατό single με ροκ ύφος και την εξαιρετική φωνή του Θάνου Λάμπρου, ο οποίος υπογράφει τη μουσική και τους στίχους μαζί με την επιτυχημένη ομάδα των Arcade.

Το νέο τραγούδι του Θάνου Λάμπρου μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα εξίσου δυνατό και ατμοσφαιρικό video που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.

Διαφήμιση

Το «Πες Μου» είναι το επόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Θάνος Λάμπρου μετά το προηγούμενο single του «Ραγισμένα Γυαλιά», το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό.

Αν και μόλις 22 ετών, ο Θάνος Λάμπρου έχει κάνει ξεχωριστά βήματα στη μουσική.

Μεταξύ άλλων, έχει κυκλοφορήσει singles στα ελληνικά και τα αγγλικά και έχει κάνει live εμφανίσεις και συναυλίες δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Στέλιος Ρόκκος το περασμένο καλοκαίρι, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή του στο «X Factor», όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Θάνος Λάμπρου γοητεύει το κοινό και με τις live εμφανίσεις του, καθώς βρίσκεται δίπλα στον Πάνο Κιάμο, τον Toni Sfino και την Κατερίνα Λιόλιου στο «Club 22».

Το «Πες Μου» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Recods.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ