Ο Θάνος Λάμπρου είχε ερμηνεύσει το τραγούδι «Ραγισμένα Γυαλιά» κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο «X Factor».

Ο Θάνος Λάμπρου, ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, κυκλοφορεί το νέο single «Ραγισμένα Γυαλιά».

Αν και μόλις 21 ετών, ο Θάνος Λάμπρου έχει κάνει ήδη ξεχωριστά βήματα στη μουσική.

Μεταξύ άλλων, έχει κυκλοφορήσει singles στα ελληνικά και τα αγγλικά και έχει κάνει live εμφανίσεις, όπως συναυλίες δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο το φετινό καλοκαίρι, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις των κριτών και του κοινού με τη συμμετοχή στο τελευταίο κύκλο του «X Factor», φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό.

Το «Ραγισμένα Γυαλιά» είναι μία δυνατή μπαλάντα που έγραψε ο ίδιος ο Θάνος Λάμπρου, ένα τραγούδι δυναμικό και γεμάτο συναίσθημα, με την εξαιρετική χροιά του, που μαγεύει από το πρώτο άκουσμα.

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση του τραγουδιού έκανε ο Στέλιος Ρόκκος.

Μάλιστα, το «Ραγισμένα Γυαλιά» έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κόσμου, καθώς ο νεαρός καλλιτέχνης το ερμήνευσε πρώτη φορά σε μία από τις live εμφανίσεις του στο «X Factor», αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα από το talent show μετρά σχεδόν 1 εκατομμύριο views στο YouTube.

Ο Θάνος Λάμπρου ασχολείται από μικρή ηλικία με την μουσική, η οποία είναι στα γονίδιά του, καθώς είναι γιος του γνωστού από τις παιδικές χορωδίες Σπύρου Λάμπρου και συμμετείχε σε αυτές.

Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχές σε περισσότερα από 60 CDs, πάνω από 600 ώρες ηχογράφησης στο στούντιο, εμφανίσεις στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως οι Χάρις Αλεξίου, Αντώνης Βαρδής και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και σπουδαίων συνθετών, όπως οι Μίμης Πλέσσας, Σταμάτης Σπανουδάκης και Γιώργος Θεοφάνους.

Παράλληλα, έχει πάρει πτυχίο στο πιάνο, ενώ έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots και δανείσει τη φωνή του σε μεταγλωττίσεις ταινιών της Disney.

Το νέο single «Ραγισμένα Γυαλιά» του Θάνου Λάμπρου κυκλοφορεί από την Panik Records.

ΠΗΓΗ