Μία αξιοσημείωτη διασκευή του τραγουδιού που κέρδισε την Eurovision το 1995.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, βιρτουόζος των πνευστών, από τους πιο σημαντικούς στα Βαλκάνια, παρουσιάζει μία αξιοσημείωτη διασκευή στο θρυλικό τραγούδι «Nocturne» των Secret Garden.

Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλόπουλος μας ταξιδεύει για μία ακόμη φορά με το κλαρίνο του, δίνοντας μια νέα πνοή στο θρυλικό τραγούδι των Secret Garden, το οποίο κέρδισε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1995 και έκτοτε έχει μείνει χαραγμένο στις καρδιές όλων των μουσικόφιλων.

Από το πρώτο άκουσμα, η διασκευή του «Nocturne» ακούγεται σύγχρονη και διατηρεί την ταυτότητα και την υπογραφή του Θανάση Βασιλόπουλου χωρίς να χάνεται η μαγεία του πρωτότυπου τραγουδιού.

Το τελικό αποτέλεσμα του «Nocturne» ακούγεται πλέον κλασικό σαν να υπήρχε πάντα στη δισκογραφία του Θανάση Βασιλόπουλου.

Ενώ ο Θανάσης Βασιλόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «NOX» με τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή, μας διαβεβαιώνει ότι η διασκευή του «Nocturne» είναι ένα μικρό δείγμα από αυτά που αναμένεται να ακούσουμε στη νέα αυτή χρονιά.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος ολοκλήρωσε το 2022 με δύο συνεργασίες με τον γνωστό παραγωγό Roni Iron στα τραγούδια «Romalen» και «Annem».

Το «Romalen» είναι ένα μαγικό τραγούδι με ήχους από τα Βαλκάνια εμπνευσμένο και αφιερωμένο στους ελεύθερους – ασυμβίβαστους ανθρώπους αυτού του κόσμου και το «Annem» είναι ένα ιδιαίτερα ρυθμικό και χορευτικό τραγούδι με πολλά στοιχεία Ανατολής αλλά και Μεσογείου.

O σπουδαίος μουσικός και συνθέτης Θανάσης Βασιλόπουλος υπόσχεται ακόμη περισσότερη μουσική, αυτή τη μουσική που καταφέρνει πάντα να μας μαγνητίζει, αλλά και συνεργασίες με καλλιτέχνες – έκπληξη.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ