Μοναδικοί ήχοι από παραδοσιακά μουσικά όργανα δένουν απόλυτα με την deep house μουσική.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, o σπουδαίος Έλληνας βιρτουόζος των πνευστών και ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς στα Βαλκάνια, κυκλοφορεί το νέο του EP με τίτλο «World (Of) Music» μέσω της Panik Records.

Στη νέα αυτή δουλειά του θα ακούσουμε μοναδικούς ήχους από παραδοσιακά μουσικά όργανα που δένουν απόλυτα με την deep house μουσική και δίνουν ένα αποτέλεσμα για το οποίο έχει ξεχωρίσει ο Θανάσης Βασιλόπουλος. Στο νέο του EP περιλαμβάνεται και μια μαγευτική διασκευή στο κλασικό τραγούδι «Στο ‘Πα Και Στο Ξαναλέω».

Ο ανατρεπτικός διεθνής κλαρινετίστας συνεργάζεται με μεγάλους μουσικούς όπως Nacho Sotomayor, Andrew Pololos και Throdef για να δημιουργήσουν 6 ολοκαίνουργια τραγούδια που θα σημαδέψουν τα πιο ατμοσφαιρικά ηλιοβασιλέματα του καλοκαιριού μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θανάσης Βασιλόπουλος συναντά δισκογραφικά τον αξεπέραστο DJ του «Buddha Bar», Nacho Sotomayor, καθώς πέρυσι είχαν δημιουργήσει μαζί το «Nafsu», το κομμάτι που συμπεριλήφθηκε στο EP «Sunsets In The Aegean Sea, Vol. I».

Άλλο ένα τραγούδι μέσα από αυτό το EP, το «Earth Child» συμπεριλήφθηκε πρόσφατα, στη νέα συλλογή «Buddha Bar: Summer Vibes», την οποία επιμελείται ο DJ Ravin.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος είπε για τη νέα δουλειά του: «Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι δισκογραφικά με τον Nacho Sotomayor, τον Andrew Pololos, όπως και με τους ThroDef και Dreamers Inc. Για τον Σπύρο Μεταξά τι να πω; Μόνιμος, πολυαγαπημένος συνεργάτης. Έχουμε κάνει μαζί έναν ολόκληρο δίσκο (Dunes of Mykonos) και με “συντροφεύει” στα gigs από το 2018. Συνεργάτες που σέβομαι και εκτιμώ».

«Χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς, το πάντρεμα της ηλεκτρονικής μουσικής και του deep house με τα παραδοσιακά όργανα, είναι πια παγκόσμιο trend. Θέλω να ελπίζω πως ο κόσμος που μας ακολουθεί και δείχνει αγάπη σε αυτό που κάνουμε, θα “αγκαλιάζει” κάθε νέα μας πρόταση», πρόσθεσε.

Αυτό το καλοκαίρι ο μοναδικός Θανάσης Βασιλόπουλος με την μπάντα του, θα μας ταξιδέψουν σε ρυθμούς deep house, ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά και cosmopolitan ήχους, αναμεμειγμένους με παραδοσιακά όργανα, σε μία πολύ γεμάτη καλοκαιρινή περιοδεία που «διαδραματίζεται» σε μαγικά venues σε όλη την Ελλάδα.

O Θανάσης Βασιλόπουλος υπόσχεται ότι το «World (Of) Music» είναι μόνο η αρχή καθώς υπόσχεται ακόμη περισσότερη μουσική που μαγνητίζει το κόσμο και συνεργασίες με καλλιτέχνες που θα καταπλήξουν το κοινό.

Βρείτε επίσης το EP στο Spotify:

ΠΗΓΗ