Μία υπέροχη μελωδία εμπνευσμένη από κάθε μορφή προσφυγιάς στον σύγχρονο κόσμο.

Ο πάντα ανατρεπτικός και ξεχωριστός κλαρινετίστας, αγαπημένος του κοινού Θανάσης Βασιλόπουλος κυκλοφορεί το νέο μαγευτικό single του με τίτλο «Refugees».

Μία υπέροχη μελωδία που συνέθεσε ο ίδιος εμπνευσμένος από κάθε «μορφή προσφυγιάς» στον σύγχρονο κόσμο.

Για το τελικό αποτέλεσμα που θα ακούσετε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ο Θανάσης Βασιλόπουλος συνεργάστηκε με τον Μάριο Χαβιαρά (Dreamers Inc) και τον Μανώλη Καραντίνη.

Διαφήμιση

Ο Μάριος Χαβιαράς (Dreamers Inc) για χρόνια resident Dj στα Buddha Bar ανά τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια είναι resident dj στο Buddha Bar του Dubai.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος συναντήθηκε μαζί του για πρώτη φορά στο Buddha Bar στο Abaton Island στην Κρήτη, όπου έπαιξαν μαζί. Η πρώτη τους συνεργασία ήρθε με τη διασκευή του παραδοσιακού «Sala – Sala» και λίγο αργότερα με το επίσης παραδοσιακό «Στο ‘Πα Και Στο Ξαναλέω».

Ο Μανώλης Καραντίνης, είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς και αδερφικός φίλος του Θανάση Βασιλόπουλου.

Έχουν συναντηθεί για χρόνια επί σκηνής, αλλά και σε πολλά τηλεοπτικά αφιερώματα. Τρέφουν μεγάλη αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και ο Θανάσης Βασιλόπουλος ήθελε πολύ να συνεργαστούν σε ένα single.

Η πρόσκληση έγινε με το «Refugees» και ο Μανώλης Καραντίνης δέχτηκε να συμμετάσχει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για το φετινό καλοκαίρι, ο Θανάσης Βασιλόπουλος με την μπάντα του που αποτελείται από υπέροχους μουσικούς, θα κάνουν για ακόμη μία φορά μία μεγάλη «βόλτα στην Ελλάδα» σε πόλεις και νησιά, που θα γεμίσει το φετινό μας καλοκαίρι με μουσική.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ