«Ο Παράδεισος Των Κυριών» ανοίγει τις πύλες του με τη μελωδική φωνή του Θοδωρή Βουτσικάκη.

Ο Νίκος Τερζής και ο Νίκος Μωραΐτης μας βάζουν στον πιο μελωδικό «Παράδεισο», μέσα από το τραγούδι τους που ερμηνεύει ο Θοδωρής Βουτσικάκης για τη νέα σειρά «Ο Παράδεισος Των Κυριών».

Η μουσική του Νίκου Τερζή, οι στίχοι του Νίκου Μωραΐτη και η ερμηνεία του Θοδωρή Βουτσικάκη δημιουργούν μία ατμόσφαιρα μέσα από την οποία ξεδιπλώνεται ένα ιδιαίτερο βαλς, γεμάτο αρώματα του χθες και του σήμερα, που συναρπάζει από το πρώτο άκουσμα.

Ο «Παράδεισος» είναι το πρώτο από τα τραγούδια που θα γράψουν ο Νίκος Τερζής και ο Νίκος Μωραΐτης για το soundtrack της σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών», τα οποία θα ερμηνεύσουν γνωστοί κι αγαπημένοι καλλιτέχνες και θα κυκλοφορήσουν από την Panik Oxygen.

Η σειρά «Ο Παράδεισος Των Κυριών» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται στον Alpha από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00.

Πρόκειται για μία μεγάλη και πλούσια παραγωγή της JK Productions – Καραγιάννης, με λαμπερούς πρωταγωνιστές, υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, η οποία μεταφέρει τον θεατή σε μία ιστορία ανατροπών, με φόντο την αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60.

Με φόντο τον λαμπερό κόσμο της μόδας και μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται από μέσα σε μέρα σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα αλλά και τσιμεντούπολη, παρακολουθούμε τις ζωές των ανθρώπων που δουλεύουν σε ένα πολυκατάστημα.

Ανθρώπων όλων τα τάξεων της τότε αναπτυσσόμενης Ελλάδας που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στον μοντέρνο και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, τη φτώχια και την αφθονία, τις προκαταλήψεις του παρελθόντος και τις νέες ιδέες.

Πρωταγωνιστούν οι Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης και η Γωγώ Μπρέμπου.

ΠΗΓΗ