Το πρώτο single από τον νέο προσωπικό δίσκο του Αντώνη Σουσάμογλου.

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης δίνει νέα πνοή με την ξεχωριστή ερμηνεία του στην κινηματογραφική τραγουδοποιία του Αντώνη Σουσάμογλου.

Τρία χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο άλμπουμ «Όμορφη Ζωή», σε μουσική του Νicola Piovani και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Αυτή τη φορά σε άλλους ρόλους, για να επανασυστήσουν το «Καρναβάλι» του Αντώνη Σουσάμογλου, δίνοντας ένα πρώτο, εμπνευσμένο σήμα από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του πολυτάλαντου τραγουδοποιού.

Διαφήμιση

Ο Αντώνης Σουσάμογλου δηλώνει: «Με τον Θοδωρή (Βουτσικάκη) έχουμε συναντηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, σε στούντιο, σε συναυλίες, στη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, και πάντα νιώθουμε τη ζεστασιά της φιλίας και του αμοιβαίου καλλιτεχνικού θαυμασμού»

Το «Καρναβάλι» είναι ένα κομμάτι που γράφτηκε πριν χρόνια και έχει ζήσει πολλές ενσαρκώσεις και εκτελέσεις, σύμφωνα με τον Αντώνη Σουσάμογλου.

«Η φρεσκάδα και η ωριμότητα της ερμηνείας του Θοδωρή με συνεπαίρνει και το εντάσσει με τρόπο διαχρονικό και επίκαιρο στον κόσμο που ξεδιπλώνεται μέσα στο καινούριο υλικό μου, γι’ αυτό και νιώθω πως προλογίζει ιδανικά την κυκλοφορία του», σημειώνει ο τραγουδοποιός.

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης προσθέτει: «Άκουσα το “Καρναβάλι” και αμέσως ένιωσα ότι θέλω να το τραγουδήσω. Όσο γνωρίζω τον Αντώνη (Σουσάμογλου), νιώθω ότι πλουτίζω από την πλατιά του καλλιτεχνική ματιά».

«Χαίρομαι που η ερμηνεία αυτή θα αποτελέσει μια ψηφίδα στο νέο, πλούσιο σε αισθήματα δημιουργικό του εγχείρημα», αναφέρει.

Το «Καρναβάλι» είναι το πρώτο single από τον νέο προσωπικό δίσκο του Αντώνη Σουσάμογλου, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ