Το νέο άλμπουμ του Θοδωρή Φέρρη περιέχει ήδη αγαπημένες επιτυχίες και επτά ολοκαίνουργια τραγούδια.

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, μας χαρίζει «Άλλη Μια Εμπειρία» με το νέο άλμπουμ του, που μόλις κυκλοφόρησε.

Το «Άλλη Μια Εμπειρία» περιλαμβάνει 15 τραγούδια, διαφόρων δημιουργών, εκ των οποίων 7 καινούργια τραγούδια και 8 αγαπημένα και επιτυχημένα singles που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Το tracklist του άλμπουμ περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες «Τέρμα», «Άλλη Μια Εμπειρία», «Φταίω Και Εγώ», «Ζήσε Τη Στιγμή», «Χίλια Κομμάτια», «Παρασκευή», «Στάσου Λίγο» και «Κάψε», οι οποίες αγαπήθηκαν από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και views στο YouTube.

Παράλληλα, στο άλμπουμ «Άλλη Μια Εμπειρία» περιλαμβάνονται νέα τραγούδια, δοσμένα με το μοναδικό πάθος του Θοδωρή Φέρρη, όπως τα «Αυτό Που Ήθελα», «Εδώ», «Σταμάτα», «Είμαι Εδώ Για Σένα», «Απέναντί Μου», «Σε Χρειάζομαι» και «Αυτά Μπορούσα».

Με το νέο άλμπουμ του, ο Θοδωρής Φέρρης βάζει, για ακόμα μία φορά, την εξαιρετική φωνή του σε κάθε μας συναίσθημα, δημιουργώντας «Άλλη Μια Εμπειρία» που συναρπάζει.

Το άλμπουμ «Άλλη Μια Εμπειρία» του Θοδωρή Φέρρη είναι τώρα διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης.

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify.

ΠΗΓΗ