Το «Λουλούδι» του Ιάσονα Μανδηλά αποκτά νέα πνοή.

Ο ανατρεπτικός pop performer Ιάσονας Μανδηλάς μοιράζεται ένα ολοκαίνουργιο remix του «Λουλούδι».

Το ατμοσφαιρικό mid-tempo τραγούδι του Ιάσονα Μανδηλά με τίτλο «Λουλούδι», που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι που μας πέρασε, επιστρέφει ανανεωμένο σε ένα ολοκαίνουργιο remix το οποίο υπογράφει ο Stelios Christou.

Ο Ιάσονας Μανδηλάς παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το «Λουλούδι» στη σκηνή του Athens Pride μπροστά σε χιλιάδες θεατές τον Ιούνιο του 2022.

Μέσα από το ιδιαίτερο αυτό δισκογραφικό βήμα του, ο Ιάσονας Μανδηλάς «ανθίζει» μουσικά δείχνοντάς μας μία διαφορετική καλλιτεχνική του πλευρά, πιο ευαίσθητη και πιο νοσταλγική σε σχέση με όσα μας έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στον APON και την παραγωγή υπογράφει ο IAMSTRONG.

Το remix του «Λουλούδι» συνοδεύεται από ένα visualizer, το οποίο επιμελήθηκε ο Steven Airth.

«Σαν το λουλούδι στο κάμπο, κόψε με / Τον ήλιο κοιτώ για να μάθω πώς να ζω / Μαζί σου η ζωή σα φιέστα, φίλα με / Κι όσα κρατάς τώρα πες τα, είμαι εδώ»

Το «Λουλούδι» είναι το επόμενο δισκογραφικό βήμα του Ιάσονα Μανδηλά μετά το «Απίθανο», το «Μόνο Εσένα» και το δισκογραφικό ντεμπούτο του με το «Χίλια Κομμάτια», ενώ έχει συνεργαστεί και με την Έλενα Παπαρίζου σε μία νέα εκδοχή του single της «Καλοκαίρι Και Πάθος» για τις ανάγκες των Mad Video Music Awards.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

΄

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ