«Δεν το παίρνω ποτέ σαν αρνητικό σχόλιο ότι μοιάζω με τον Παντελή», τόνισε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε για τη διαδρομή του στον χώρο της μουσικής και τη σύγκριση με τον αδικοχαμένο αδελφό του Παντελή Παντελίδη.

Ο Παντελής Παντελίδης άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στην ελληνική μουσική πριν τον πρόωρο θάνατό του σε ηλικία 32 ετών τον Φεβρουάριο του 2016 και ο αδελφός του Κωνσταντίνος Παντελίδης ακολουθεί με αξιοζήλευτο πάθος τα βήματά του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, με τον γνήσιο τρόπο του, αφηγείται την πορεία του στον μουσικό χώρο με απόλυτη ειλικρίνεια και ταπεινότητα.

Διαφήμιση

Οι θαυμαστές του αδελφού του και του ίδιου αναγνωρίζουν εύκολα το κοινό πάθος τους και την αφοσίωσή τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes», ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που ποτέ δεν θα συμμετείχε σε ένα reality show.

Παρόλο που αναγνωρίζει τη σπουδαιότητά τους, θεώρησε ότι θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, δεδομένου ότι έχει ήδη ένα όνομα να υπερασπιστεί λόγω του αδερφού του.

«Είμαι υπέρ, αλλά θα ήταν άδικο να πάω για τους άλλους, άσχετα που τραγουδάω είχα και το ότι είμαι αδερφός του Παντελή, άρα επειδή εγώ είχα ένα όνομα στην πλάτη μου» είπε.

Σχετικά με τη σύγκριση με τον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα κολακευτικά σχόλια που λαμβάνει από το κοινό.

Αν και φέρει το βάρος του ονόματος του αδερφού του, το αντιμετωπίζει με την αξιοπρέπεια και τη δέσμευση να συνεχίσει τη μουσική πορεία του με αξιοπρέπεια, προσπαθώντας να εξελιχθεί σαν καλλιτέχνης και να διατηρήσει ζωντανή την κληρονομιά του αδερφού του.

«Δεν το παίρνω ποτέ σαν αρνητικό σχόλιο ότι μοιάζω με τον Παντελή», τόνισε.

«Ήταν ο νούμερο ένα καλλιτέχνης. Με βαραίνει το όνομα αλλά όχι με την κακή έννοια, ότι θέλω να δουλεύω να εξελίσσομαι και να φανώ αντάξιος αυτού του επιθέτου», συνέχισε.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης δήλωσε επίσης ότι κρατά ζωντανή τη μνήμη του αδελφού έχοντας τα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούσε.

Οι κιθάρες του Παντελή Παντελίδη του παίζουν ένα ξεχωριστό ρόλο στη ζωή του, καθώς αποτελούν σύνδεση με τη μουσική που αγαπούσε τόσο.

Επίσης, το μικρόφωνο που χρησιμοποιεί ο Κωνσταντίνος Παντελίδης κατά τις εμφανίσεις του, είναι το ίδιο μικρόφωνο που χρησιμοποιούσε και ο αδερφός του.

Σε κάθε του εμφάνιση, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αποδεικνύει πόσο σημαντικός είναι αυτός ο κληρονομικός δεσμός με τον αδελφό του και τη μουσική του και αντλεί δύναμη και συναισθήματα, καθώς ερμηνεύει τα αγαπημένα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη και τον αισθάνεται πάντα κοντά του.

Διαφήμιση

«Το πρώτο είναι οι κιθάρες του έχω σπίτι πολλές κιθάρες του Παντελή και το δεύτερο είναι το μικρόφωνό του, με το οποίο τραγουδάω παντού όπου και αν πάω», ανέφερε.

«Αντλώ δύναμη συνεχώς, συγκινούμαι συνεχώς όταν λέω τα κομμάτια του. Συνεχώς τον σκέφτομαι» αποκάλυψε.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης συνδυάζει την κληρονομιά του με τις προσωπικές αποχρώσεις του, προσφέροντας δυνατές στιγμές και έντονα συναισθήματα μέσα από τα τραγούδια του.

ΠΗΓΗ