Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, το πηγαίο λαϊκό ταλέντο με τη χαρακτηριστική φωνή, τραγουδά για την «Καψούρα Μου».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης επιστρέφει με ερωτική διάθεση τραγουδώντας «Καψούρα Μου».

Ο πολύ νεαρός τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός επιβεβαίωσε με τις πρώτες προσωπικές κυκλοφορίες του το πηγαίο λαϊκό μουσικό ταλέντο, που όλοι παραδέχονται ότι τρέχει στις φλέβες του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης εγκαινιάζει τώρα τη συνεργασία του με παραγωγό του τον Χριστόδουλο Σιγανό τραγουδώντας για την «Καψούρα Μου» στο νέο single του.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο λαϊκό τραγούδι με ροκ πινελιές σε μουσική του ιδίου του Κωνσταντίνου Παντελίδη και σε στίχους του Χριστόδουλου Σιγανού, του Valentino και του Μάριου Καπότση.

To video clip που ντύνει με εικόνα το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Παντελίδη έχει γυριστεί με τη σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

«Για σένα ψυχή μου, για σένα ζωή μου, για σένα καρδιά μου, για σένα στιγμή μου… Για σένα είμαι λιώμα, για σένα το πιώμα, για σένα που θέλω, για σένα πεθαίνω… Αχ, καψούρα μου εσύ με φτάνεις στο τέρμα…»

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης συνεχίζει με το «Καψούρα Μου» τη δυναμική πορεία του μετά τα τραγούδια «Μείνε», «Καιρό Τώρα Πάει», «Κι Αν Με Μισώ» και «Με Θες Ακόμα».

Το νέο single του Κωνσταντίνου Παντελίδη με τίτλο «Καψούρα Μου» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΠΗΓΗ