Ο Κωστής Μαραβέγιας μας καλεί να γίνουμε όλοι μέρος μίας συναυλίας – γιορτής.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ανοίγει και φέτος το καλοκαίρι με τον τρόπο που μόνον εκείνος ξέρει τόσο καλά.

Με ένα πάρτι, μία γιορτή χαράς, συγκίνησης, χορού και τραγουδιού. Όλοι μαζί στο πιο όμορφο σημείο της Αθήνας. Ξάπλα στο γρασίδι, όρθιοι αγκαλιά, καλοκαίρι στην καρδιά.

Το πρώτο πολυαναμενόμενο πάρτι του θα γίνει σε έναν από τους αγαπημένους του χώρους, εκεί που για τρεις συνεχόμενες χρονιές έκανε απανωτές sold out εμφανίσεις που έχουν γίνει σημείο αναφοράς για τις επιτυχημένες από κάθε άποψη καλοκαιρινές συναυλίες, στον Κήπο του Μεγάρου.

Διαφήμιση

Εκεί που όλοι μας χορέψαμε, τραγουδήσαμε, γίναμε ένα, νιώσαμε παιδιά και γεμίσαμε τη ψυχή μας χαρά και ενέργεια.

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει λοιπόν την Παρασκευή 16 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου, για να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και πάνω από όλα να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και πιο ανάλαφροι.

Ορμώμενος από το στούντιο με το τραγούδι «Ξεχασμένη Ενηλικίωση», αλλά και το νέο άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Ο Κωστής Μαραβέγιας μας καλεί να γίνουμε όλοι μέρος μίας συναυλίας – γιορτής  γεμάτης με μία διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Στις αποσκευές του θα έχει όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα), Demian Gomez  (κρουστά, τύμπανα).

Υπεύθυνοι ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς
Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας

Κωστής Μαραβέγιας
Κήπος του Μεγάρου Μουσικής

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023
Ώρα Έναρξης: 21:00
Γενική Είσοδος: 15€

ΠΗΓΗ