Δύο βραδιές με όλα τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα εμφανιστούν τα Σάββατα 5 και 12 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή «Σφίγγα».

Με αγαπημένα τραγούδια στις αποσκευές τους και με πιο πρόσφατη τη συνεργασία τους στο τραγούδι – ντουέτο «Αν Εμείς Χωρίσουμε» που περιλαμβάνεται στον τελευταίο δίσκο του Κώστα Λειβαδά με τίτλο «Περιοδεία Εντός».

Αυτή τη φορά όμως, αποφάσισαν να σηκώσουν χορό και κύμα με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, φέρνοντας κοντά τους το παντοδύναμο χιούμορ και το stand up, μετά από αυτά τα τρία πολύπαθα χρόνια που περάσαμε όλοι μας, θέτοντας την ερώτηση «τι άλλο μπορεί να πάει στραβά;».

Δύο βραδιές με όλα τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει με τις φωνές τους ή με τη φωνή μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών, αλλά και τραγούδια που αγαπούν πολύ από όλες τις εποχές.

Από το «Μοίρα Μου Έγινες» και το «Είσαι Εσύ Ο Άνθρωπος Μου» μέχρι το «Δεν Είναι Αργά» και το «Spell» και από το «Κάθε Μπαλκόνι Έχει Άλλη Θεά», το «Σαν Να Μη Πέρασε Μια Μέρα» και το «Για Να Σε Συναντήσω» ως το «Η Επίμονη Σου», το «Είναι Εντάξει Μαζί Μου» και τα «Παιδιά Των Δρόμων», η γιορτή και το τραγούδι δεν σταματούν από την αρχή ως το τέλος.

Μία μουσική παράσταση που επιστρέφει το κέντρο βάρους στο να ακούσεις και όχι να δεις και στο να τραγουδήσουμε όλοι μαζί με τη μουσική και τα λόγια πρωταγωνιστές.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, καλεσμένος τους θα είναι ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, ένας από τους καλύτερους stand up κωμικούς της γενιάς του, με πάνω από 1.000 παραστάσεις στο ενεργητικό του.

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης θα παρουσιάσει αποσπάσματα από την παράστασή του «Χαμένη Γενιά», τη γενιά των σημερινών 40ρηδων. Δεκαπέντε λεπτά γέλιο, αισιοδοξίας και αυτοσαρκασμού κόντρα στις εποχές που ζούμε.

To Σάββατο 12 Νοεμβρίου, καλεσμένοι τους θα είναι ο Αλέξανδρος Χαριζάνης και ο Θάνος Αυγερινός.

Έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, μπλέκουν το stand up comedy με νότες, σαν δυο πολύ καλοί μουσικοί που είναι, με πρωτοτυπία και ευρήματα- και υπόσχονται άφθονο γέλιο με αποσπάσματα από την κωμική μουσική τους παράσταση «Μη Άσματα».

Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη σας περιμένουν ψάχνοντας πάντα την αλήθεια της συγκίνησης και της στιγμής.

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα»
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(Είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Ώρα έναρξης: 22:00

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω www.viva.gr, 11876 και του δικτύου των μεταπωλητών του Viva.

ΠΗΓΗ