Ο φτερωτός «Έρωτας» γνωρίζει τον «Έρωτα» στο video clip για το νέο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη.

Ο Κώστας Μαρτάκης, ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπητούς εκπροσώπους του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Minos EMI, a Universal Music Company με ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Ο πολυτάλαντος Κώστας Μαρτάκης φέρνει τα πιο θετικά vibes στην ελληνική δισκογραφία με το «Βρε Χαζό».

Πρόκειται για ένα up-tempo είναι ένα up-tempo τραγούδι που αποπνέει αισιοδοξία και ενέργεια, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι.

Διαφήμιση

Τους στίχους και τη μουσική του «Βρε Χαζό» υπογράφει ο Λευτέρης Κιντάτος και την παραγωγή ο Μάριος Ψιμόπουλος, με τους οποίους ο Κώστας Μαρτάκης έχει συνεργαστεί με επιτυχία και στο παρελθόν.

Ο έρωτας είναι η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη στη φύση και χάρη στα «φτερά» του μπορείς να ταξιδέψεις, να ονειρευτείς και να απολαύσεις τις φωτεινές πτυχές της ζωής.

Στο music video του «Βρε Χαζό», σε σκηνοθεσία του Steven Airth και του Spiros Kapsilis ο πολυπράγμων Κώστας Μαρτάκης είναι ο αφηγητής μιας τρυφερής ιστορίας αγάπης ενός ιδιαίτερου ζευγαριού.

Ο φτερωτός «Έρωτας» που γνωρίζει τον «Έρωτα» και μαζί υπερβαίνουν τους εαυτούς τους ζώντας ελεύθερα και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή, αψηφώντας τα κοινωνικά πρέπει.

Το βίντεο συμπληρώνει τέλεια το αισιόδοξο και χαρούμενο κλίμα του τραγουδιού.

«Βρε χαζό / Εγώ για σένα ζω / Για σένα μονάχα υπάρχω / Βρε χαζό / Εγώ για σένα ζω / Και δεν σ’ αλλάζω / Αφού υπάρχεις όπου κοιτάζω»

Με το νέο τραγούδι του, «Βρε Χαζό», ο Κώστας Μαρτάκης αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το ταλέντο και την ευαισθησία του στην επιλογή και ερμηνεία των τραγουδιών του.

ΠΗΓΗ