Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του στην Αθήνα.

Ένας από τους πιο ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, μας προσκαλεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο πανέμορφο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου στη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του στην Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι.

Μαζί με τους μουσικούς του, ο Λεωνίδας Μπαλάφας θα παρουσιάσει τραγούδια από τις δισκογραφικές δουλειές του, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά και πειραγμένα τραγούδια άλλων δημιουργών.

Ήχοι rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό και αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος.

Διαφήμιση

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας είναι από τους πιο παραγωγικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του, έχοντας κυκλοφορήσει ήδη 9 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές τα τελευταία 14 χρόνια.

Από τα πλέον χαρακτηριστικά του στοιχεία είναι γνωστό πως αποτελούν οι ζωντανές του εμφανίσεις που έχουν πάντα κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας μόλις κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Πορτοκαλιά», το οποίο προβλέπεται να αποτελέσει ένα από τα standards στις καλοκαιρινές λίστες του κοινού.

Στο μεγάλο ραντεβού του με το αθηναϊκό κοινό, εκτός από την μπάντα του, θα τον συνοδεύσει και άλλος ένας αγαπημένος τραγουδοποιός, ο Βασίλης Ράλλης.

Λεωνίδας Μπαλάφας

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Ώρα έναρξης: 21.00
Ώρα προσέλευσης: 20.00

Προπώληση εισιτηρίων

Ticket Services
– Online: www.ticketservices.gr
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

ΠΗΓΗ