Δείτε το music video για το νέο τραγούδι από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Λούκας Γιώρκας παρουσιάζουν το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Σ’ Ευχαριστώ» για το soundtrack της επιτυχημένης δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega.

Το «Σ’ Ευχαριστώ» είναι μία άλλη μία εξαιρετική μουσική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους, ενώ τους στίχους υπογράφει ο σεναριογράφος της σειράς, Γιώργος Κρητικός.

Ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Λούκας Γιώρκας συναντιούνται ξανά καλλιτεχνικά, 14 χρόνια μετά το «X- Factor» και το CD single «Μαζί», σε ένα ξεχωριστό ερωτικό ζεϊμπέκικο για το soundtrack της σειράς «Μαύρο Ρόδο».

Το «Σ’ Ευχαριστώ» είναι ένα δυνατό και εξομολογητικό ζεϊμπέκικο, με την ξεχωριστή και γεμάτη ψυχή ερμηνεία από τη γνήσια λαϊκή φωνή του Λούκα Γιώρκα.

Το music video υπογράφει σκηνοθετικά ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με vintage επιρροές, αναδεικνύοντας τόσο την ερωτική ατμόσφαιρα του τραγουδιού όσο και την εσωτερικότητα που χαρακτηρίζει το ζεϊμπέκικο, με κορύφωση τον εκρηκτικό χορό του Λούκα Γιώρκα σ’ ένα καθηλωτικό μονοπλάνο.

Το «Σ’ Ευχαριστώ» δίνει συνέχεια στο soundtrack «Μαύρο Ρόδο», μέσα από το οποίο ο Γιώργος Θεοφάνους μάς έχει χαρίσει τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού.

Πρόκειται για το ομότιτλο κομμάτι «Μαύρο Ρόδο» των τίτλων αρχής με ερμηνεύτρια την Ελένη Βιτάλη, «Το Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά» που ερμηνεύει η Όλγα Βενετσιάνου, το «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό» με ερμηνευτή τον Μανώλη Μητσιά και το ντουέτο «Εγώ Εσένα» της Ευρυδίκης και του Μίλτου Πασχαλίδη.

Το «Σ’ Ευχαριστώ», όπως και όλα τα τραγούδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο», κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

Δείτε τους στίχους του τραγουδιού εδώ

ΠΗΓΗ