Ο Μάνος Σύρμας κάνει το ντεμπούτο στη δισκογραφία.

Ο Μάνος Σύρμας, ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, συστήνεται και δισκογραφικά μέσα από μία εξαιρετική διασκευή του τραγουδιού «Θα Μπορούσες».

Το «Θα Μπορούσες» είναι μία ιδιαίτερη ερωτική μπαλάντα που κυκλοφόρησε το 2013 με πρώτη ερμηνεύτρια την Ελισάβετ Σπανού.

Τη μουσική του τραγουδιού είχε υπογράψει ο πολυτάλαντος Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους είχε δώσει ο μοναδικός Νίκος Γρίτσης.

Διαφήμιση

Ο Μάνος Σύρμας φέρνει ξανά στο προσκήνιο το «Θα Μπορούσες» και μας κάνει να το αγαπήσουμε, ερμηνεύοντάς το με την εξαιρετική και γεμάτη συναίσθημα χροιά του.

Την παραγωγή της διασκευής επιμελήθηκε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Η νέα εκτέλεση του «Θα Μπορούσες» μεταφέρεται και στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λογοθέτης.

«Θα μπορούσες μία σταλιά να μ’ αγαπούσες / Και σε μένα θα φαινόταν μία θάλασσα / Άμα ήθελες το χρόνο θα νικούσες και για σένα / Εγώ τον κόσμο θα τον άλλαζα / Μόνο εσύ θα μπορούσες μόνο»

Ο Μάνος Σύρμας, που έχει σπουδάσει ψυχολογία, παίζει κιθάρα, κάνει μαθήματα φωνητικής και γράφει στίχους και μουσική, έχει ήδη γοητεύσει το κοινό μέσα από live εμφανίσεις, covers στα social media και εμφανίσεις σε τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές.

Το «Θα Μπορούσες» από τον Μάνο Σύρμα κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ