Από τις 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης εντός έδρας, πιστός στο ραντεβού του στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου», ετοιμάζει και αυτόν τον χειμώνα τα πιο ζεστά και ξεχωριστά μουσικά βράδια.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, μετά από μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, την επανεκτέλεση του κομβικού δίσκου «Εμπάργκο» του Θάνου Μικρούτσικου (εκδ. Ogdoo Music Group), αλλά και της τέταρτης συγγραφικής του εργασίας, με τίτλο «Ξενοδοχεία» (εκδ. Αλεξάνδρεια), επιστρέφει στο σταθερό του στέκι.

Από τις 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, ο Μίλτος Πασχαλίδης θα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης: τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, τραγούδια που αγαπά αλλά και -όπως μας έχει συνηθίσει – εκπλήξεις της στιγμής.

Ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του.

Συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μία μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα έχει μαζί τους μία ομάδα ταλαντούχων μουσικών.

Ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο Πάρις Περυσινάκης στη λύρα και στο μαντολίνο, η Νίκη Γρανά στο ακορντεόν και στο τραγούδι, ο Γιάννης Μπελώνης στο πιάνο, ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα και ο Μίμης Ντούτσουλης στο μπάσο.

Ηχοληψία: Πασχάλης Κολέντσης, Σωτήρης Παπάκος
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

Μίλτος Πασχαλίδης
Από τις 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο

Κεντρική Σκηνή – Σταυρός του Νότου
Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος

Ώρα Έναρξης: 22:30
Ώρα Προσέλευσης: 22:00

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr.
Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

ΠΗΓΗ