Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα παρουσιάσει στο Θέατρο Δάσους ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, πιστός στο ραντεβού του, ετοιμάζει και αυτό το καλοκαίρι τα πιο αξέχαστα μουσικά βράδια.

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου έρχεται στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική συναυλία.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στο Θέατρο Δάσους μετά την επανεκτέλεση του κομβικού δίσκου «Εμπάργκο» του Θάνου Μικρούτσικου (εκδ. Ogdoo Music Group), των χειμερινών εμφανίσεών του, αλλά και της τέταρτης συγγραφικής του εργασίας, με τίτλο «Ξενοδοχεία» (εκδ. Αλεξάνδρεια).

Διαφήμιση

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης θα παρουσιάσει στο Θέατρο Δάσους ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης: τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, τραγούδια που αγαπά αλλά και -όπως μας έχει συνηθίσει – εκπλήξεις της στιγμής.

Ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίσεις του.

Συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μία μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα έχει μαζί του μία ομάδα ταλαντούχων μουσικών.

Ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο Πάρις Περυσινάκης στη λύρα και στο μαντολίνο, η Νίκη Γρανά στο ακορντεόν και στο τραγούδι, ο Γιάννης Μπελώνης στο πιάνο, ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα και ο Μίμης Ντούτσουλης στο μπάσο.

Ηχοληψία: Πασχάλης Κολέντσης, Σωτήρης Παπάκος
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Παραγωγή: Stray Music

Μίλτος Πασχαλίδης

Θέατρο Δάσους
Παρασκευή 9 Ιουνίου

Ώρα έναρξης: 21:30

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω www.viva.gr, 11876 και του δικτύου των μεταπωλητών του Viva.

ΠΗΓΗ