Το δεύτερο music video από το νέο live album «Δυο Νύχτες στον Σταυρό του Νότου» του Μίλτου Πασχαλίδη.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης παρουσιάζει οπτικοποιημένα τα τραγούδια «Ακόμα Σ’ Αγαπώ» και «Ελιοματούσα», τα οποία τα συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο επί σκηνής.

Στο τραγούδι «Ακόμα Σ’ Αγαπώ» τη μουσική υπογράφει ο Μίλτος Πασχαλίδης και τους στίχους ο Θοδωρής Παυλάκος, ενώ στην «Ελιοματούσα» οι στίχοι και η μουσική έχουν γραφτεί από τον τραγουδοποιό.

Αυτό είναι το δεύτερο music video από το ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ του «Δυο Νύχτες Στον Σταυρό Του Νότου» του Μίλτου Πασχαλίδη που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Ogdoo Music Group.

Το άλμπουμ έχει τύχει εξαιρετικής αποδοχής από το κοινό, ξεπερνώντας σε λίγες ημέρες τις 140.000 ακροάσεις στο Spotify.

Στην πλατφόρμα του YouTube όλα τα τραγούδια του δίσκου θα παρουσιάζονται οπτικοποιημένα από τον «Σταυρό του Νότο», σταδιακά κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να μπορούν οι θεατές να μοιραστούν τη μαγική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στις ζωντανές του εμφανίσεις στο δεύτερο σπίτι του, στον «Σταυρό του Νότου».

Κάθε Σάββατο και αυτή τη χειμερινή περίοδο το κοινό του μπορεί να τον απολαύσει ζωντανά, φυσικά στον «Σταυρό του Νότου».

Η ζωντανή ηχογράφηση των τραγουδιών «Ακόμα Σ’ Αγαπώ» και Ελιοματούσα», όπως και τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου, κυκλοφορούν ψηφιακά από το Ogdoo Music Group αποκλειστικά στο Spotify.

Το άλμπουμ «Δυο Νύχτες Στον Σταυρό Του Νότου» κυκλοφορεί σε CD και βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων. Προσεχώς ο δίσκος θα κυκλοφορήσει και σε διπλό αριθμημένο LP βινύλιο.

ΠΗΓΗ