Ο Μανώλης Μητσιάς ερμηνεύει έναν ύμνο στην εκπλήρωση των «θέλω» και του έρωτα.

Ο Μανώλης Μητσιάς ερμηνεύει το νέο τραγούδι «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό» με το οποίο επενδύθηκε μουσικά η πιο ερωτική σκηνή της σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega.

Το «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό» είναι μία εξαιρετική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους.

Το τραγούδι συμπληρώνεται από τους εμπνευσμένους στίχους του ποιητή Φίλιππου Γράψα, γνωστός από τις συνεργασίες του με συνθέτες όπως ο Μάριος Τόκας και ο Χρήστος Νικολόπουλος και με καλλιτέχνες όπως Δημήτρης Μητροπάνος και Γιάννης Πάριος.

Διαφήμιση

Το «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό» είναι ένα τραγούδι γεμάτο συναίσθημα, ένας ύμνος στην εκπλήρωση των «θέλω» και του έρωτα.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο με σκηνές από το πρωταγωνιστικό ζευγάρι του «Μαύρο Ρόδο», που υποδύονται η Φωτεινή Παπαθεοδώρου (Ελισάβετ) και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης (Πέτρος).

Αξίζει να αναφερθεί ότι το βίντεο σκηνοθέτησε ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Το «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό» είναι το ομότιτλο τραγούδι του ολοκληρωμένου άλμπουμ του Γιώργου Θεοφάνους και του Μανώλη Μητσιά, σε στίχους του Φίλιππου Γράψα, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 10 τραγούδια, μεταξύ των οποίων δύο ντουέτα του Μανώλη Μητσιά με την Ελένη Βιτάλη και τον Μπάμπη Στόκα.

Από την επικείμενη δισκογραφική δουλειά έχει ήδη κυκλοφορήσει και αγαπηθεί το ζεϊμπέκικο «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό», το οποίο επίσης ακούστηκε πρώτη φορά στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ