Πάρτε μία πρόγευση από το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο κορυφαίος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τη νέα χρονιά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Το νέο single του Μιχάλη Χατζηγιάννη που αναμένεται να κατακτήσει και φέτος τις καρδιές του κοινού θα έχει τον τίτλο «Με Πονάει».

Πρόκειται για μία δυναμική μπαλάντα στο αγαπημένο και διαχρονικό ύφος του Μιχάλη Χατζηγιάννης, ο οποίος κατά μήκος των σχεδόν τριών δεκαετιών της καριέρας του στη μουσική μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες.

Τη μουσική του «Με Πονάει» υπογραφή για ακόμα μία φορά ο ίδιος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Παντζή.

Οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην καταξιωμένη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, η οποία ως γνωστόν έχει βάλει τη σφραγίδα της στις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Το «Με Πονάει» είναι το επόμενο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά το «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα», το οποίο ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο και έδωσε συνέχεια στο προσωπικό σερί επιτυχιών του, ανεβαίνοντας σε υψηλές θέσεις (No. 4) στο Ελληνικό Airplay Chart.

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο από την επόμενη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου.

Το «Με Πονάει» θα κυκλοφορήσει επίσημα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις υπηρεσίες streaming από τη Heaven Music λίγες ημέρες αργότερα.

Ακούστε παρακάτω ένα απόσπασμα από το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη που δημοσιεύθηκε στο YouTube από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που συμμετέχουν στην πρώτη μετάδοσή του.

ΠΗΓΗ