Το «Με Πονάει» του Μιχάλη Χατζηγιάννη αποκτά νέα πνοή.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρουσιάζει ένα νέο remix της τελευταίας επιτυχίας του «Με Πονάει» που θα ακούτε «στο κόκκινο».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο κορυφαίος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, κυκλοφορεί ένα up-tempo remix σε λαϊκούς δρόμους για το «Με Πονάει» για να μας ξεσηκώσει ακόμα μία φορά σε χορευτικούς ρυθμούς.

Το ολοκαίνουργιο remix «Με Πονάει» είναι μία δημιουργία του Κωνσταντίνου Παντζή.

Διαφήμιση

Το «Με Πονάει» είναι μία δυναμική μπαλάντα στο αγαπημένο και διαχρονικό ύφος του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Κωνσταντίνου Παντζή στη μουσική, ενώ τους στίχους έχει χαρίσει η μοναδική Ελεάνα Βραχάλη.

Όπως και όλες οι επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη, το «Με Πονάει» έχει κατακτήσει από νωρίς τις καρδιές του κόσμου.

Το music video για το «Με Πονάει», το οποίο γυρίστηκε υπό τη σκηνοθετική ματιά του καταξιωμένου Άλεξ Κωνσταντινίδη, μετρά πάνω από 1,3 εκατομμύριο προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.

Ταυτόχρονα, το «Με Πονάει» του Μιχάλη Χατζηγιάννη συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στα ραδιόφωνα, όπου έχει συμπληρώσει ήδη πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, ανεβαίνοντας έως το Top 10.

Το remix του «Με Πονάει» του Μιχάλη Χατζηγιάννη από τον Κωνσταντίνο Παντζή κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Heaven Music.

Δείτε τους στίχους του «Με Πονάει» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ