Ο Μπάμπης Στόκας εντάσσεται στο ευρύ φάσμα καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο άλμπουμ – αφιέρωμα στην κορυφαία στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη.

Ο Μπάμπης Στόκας ερμηνεύει το αγαπημένο τραγούδι «Καπνός» για να δώσει συνέχεια στα επιτυχημένα singles από την εμβληματική συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία.

Στο επερχόμενο άλμπουμ με τίτλο «Παιδί Δικό Σου», που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records, συμμετέχουν καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής.

Με το χαρακτηριστικό του μέταλλο, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης ερμηνεύει μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες που έχει γράψει η σπουδαία στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη.

Τη μουσική του τραγουδιού, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2002, με ερμηνευτή τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έχει υπογράψει ο Δημήτρης Τσούκας.

Το «Καπνός», που συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, έρχεται ξανά στο σήμερα μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία του Μπάμπη Στόκα και μας μαγεύει ξανά.

Από το άλμπουμ «Παιδί Δικό Σου» έχουν αποκαλυφθεί ήδη πολλά τραγούδια που αγαπήθηκαν και ξεχώρισαν στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Μεταξύ αυτών το «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» με ερμηνεύτρια τη Γλυκερία, τα «Κλειδαριές» από την Ελευθερία Αρβανιτάκη, το «Θάλασσα» με τη Γιώτα Νέγκα, το «Ανατροπή» με την Πέγκυ Ζήνα, το «Ο Βυθός Σου» με τη Δήμητρα Γαλάνη και το «Πάρ’ Τα Όλα Δικά Σου» με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ακολούθησαν το τελευταίο διάστημα το «Εγώ Για Δύο» με τον Χρήστο Μάστορα και το «Να Είσαι Εκεί» με την ερμηνεία της Μελίνας Ασλανίδου.

Εν τω μεταξύ, ο Μπάμπης Στόκας κυκλοφόρησε πρόσφατα άλλη μία διασκευή και ερμήνευσε το θρυλικό τραγούδι «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους» για τους τίτλους τέλους της τηλεοπτικής σειράς «Αυτή Η Νύχτα Μένει».

ΠΗΓΗ