Το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα – Δείτε το πρώτο teaser

Ο Νίκος Βέρτης αιφνιδίασε ευχάριστα το κοινό ανακοινώνοντας την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού με τον τίτλο «Ζήσε».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος μας έχει χαρίσει αμέτρητες αγαπημένες επιτυχίες, είναι έτοιμος να συνεχίσει τη δισκογραφική πορεία του με ακόμα ένα τραγούδι που θα αποτελέσει πρόταση.

Ο Νίκος Βέρτης ανάρτησε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube ένα σύντομο teaser από το μουσικό βίντεο που θα ντύσει με εικόνα το νέο τραγούδι του και έδωσε μία μικρή πρόγευση από το «Ζήσε».

Στο teaser, χορεύτριες ντυμένες με ενδυμασίες που παραπέμπουν στην παράδοση της Ινδίας, με σύγχρονη πινελιά, χορεύουν χαρακτηριστικά στο ρυθμό μίας ethnic μελωδίας, ενώ ένα πλάνο του Νίκου Βέρτη εμφανίζεται αστραπιαία στις οθόνες μας.

Καθώς η μουσική συνεχίζεται, η ethnic μελωδία αποκτά ολοένα και περισσότερα upbeat στοιχεία, τα οποία τελικά κυριαρχούν.

Σε αυτό το σύντομο teaser διάρκειας μόλις 15 δευτερολέπτων δεν συμπεριλαμβάνεται κανένα απόσπασμα με τη φωνή του Νίκου Βέρτη στους στίχους του «Ζήσε».

Το «Ζήσε» είναι το επόμενο τραγούδι του Νίκου Βέρτη μετά το «Πού Να Γυρνάς», μία ερωτική μπαλάντα που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Φεβρουάριο και έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

Το «Πού Να Γυρνάς» διαδέχθηκε τη σαρωτική επιτυχία «Σ’ Αγαπάω» του Νίκου Βέρτη που παρέμεινε για δώδεκα συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart και έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 27 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Ζήσε» θα κυκλοφορήσει από τη Theama και τη Heaven Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Πέμπτη 12 Απριλίου.

Την ίδια ημέρα θα δημοσιευθεί στο YouTube και το επίσημο music video του single, από το οποίο μπορείτε να δείτε τα πρώτα πλάνα παρακάτω.

ΠΗΓΗ