Ο Νίκος Βέρτης μας ταξιδεύει στην Ανατολή με το νέο τραγούδι του.

Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ζήσε» για να βάλει τη δική του μοναδική και ευδιάκριτη σφραγίδα στο φετινό καλοκαίρι.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος μας έχει χαρίσει αμέτρητες αγαπημένες επιτυχίες, είναι συνεχίζει τη δισκογραφική πορεία του με ακόμα ένα τραγούδι που θα αποτελέσει πρόταση.

Το «Ζήσε» είναι ένα καλοκαιρινό uptempo τραγούδι σε ελληνικούς δρόμους με επιρροές από την Ινδία και αρκετά disco στοιχεία, συνδυασμένα με έναν μοναδικό τρόπο.

Η μουσική του «Ζήσε» είναι μία δημιουργία του πολυδιάστατου Νίκου Βέρτη ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Γιώργο Τσοπάνη, στον στιχουργό που έχει υπογράψει διαχρονικές επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη όπως το «Αν Είσαι Ένα Αστέρι» (πάνω από 113 εκατ. προβολές στο YouTube αθροιστικά) και το «Ένα Ψέμα» (σχεδόν 34 εκατ. προβολές).

Το μουσικό βίντεο για το «Ένα Ψέμα», το οποίο επιμελήθηκε ο στενός συνεργάτης του Νίκου Βέρτη, Luydmil Illarionov – Liusi, μεταφέρει στις οθόνες μας όλες τις επιρροές του τραγουδιού και δημιουργεί μία μοναδική εικόνα με κυριάρχο το στοιχείο της Ανατολής και της ινδικής κουλτούρας.

Το «Ζήσε» είναι το επόμενο τραγούδι του Νίκου Βέρτη μετά το «Πού Να Γυρνάς», μία ερωτική μπαλάντα που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Φεβρουάριο και έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

Το «Πού Να Γυρνάς» διαδέχθηκε τη σαρωτική επιτυχία «Σ’ Αγαπάω» του Νίκου Βέρτη που παρέμεινε για δώδεκα συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart και έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 27 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Ζήσε» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Theama και τη Heaven Music.

ΠΗΓΗ