Νέο τραγούδι από τον Νίκο Κουρκούλη.

Ο Νίκος Κουρκούλης επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο με ένα νέο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Αλλάξανε Όλα».

Αυτό είναι το πρώτο επίσημο τραγούδι του Νίκου Κουρκούλη μετά από τέσσερα χρόνια και το «Έλυνε Κι Έδενε» του 2019, ενώ το 2021 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Οι Άνθρωποι Αλλάζουν», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Ηλία Φιλίππου.

Ο Νίκος Κουρκούλης δεν περιορίζεται μόνο στην ερμηνεία, καθώς υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους του «Αλλάξανε Όλα», προσφέροντάς μας ένα up tempo τραγούδι που από το πρώτο άκουσμα κερδίζει το κοινό.

Διαφήμιση

Το «Αλλάξανε Όλα» αναδεικνύει τον χαρακτηριστικό ήχο του Νίκου Κουρκούλη και αποπνέει ζωντάνια σε κάθε δευτερόλεπτο.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Νίκος Κουρκούλης συνεχίζει τις εμφανίσεις τους επί του παρόντος στο «Frangelico Mpouzouki Club», όπου υποδέχεται το κοινό κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Στο πλευρό του έχει την Τάνια Καρρά, τον Κώστα Ορφανίδη και τον Στέλιο Λεγάκη.

Η επιστροφή του Νίκου Κουρκούλη στη σκηνή έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι ζωντανές εμφανίσεις του προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά τη μοναδική φωνή του και να ζήσουν αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική και κέφι.

Το «Αλλάξανε Όλα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ