Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι καλεσμένος στην πρώτη «Νύχτα στον Ρυθμό» της νέας σεζόν.

«Θα Περνάω Καλά…», θα μας πει ο Νίκος Μακρόπουλος ως καλεσμένος στην 48η «Νύχτα στον Ρυθμό» με οικοδέσποινα την αγαπημένη μας  Ράνια Κωστάκη.

O Νίκος Μακρόπουλος έρχεται για δεύτερη φορά στη «Νύχτα στον Ρυθμό» και θα είναι ο πρώτος καλλιτέχνης της νέας σεζόν που θα μας ευχηθεί «καλό φθινόπωρο» με την ξεχωριστή χροιά της φωνής του.

Ο Νίκος Μακρόπουλος με τις μοναδικές νύχτες διασκέδασης που μας έχει χαρίσει εδώ και πολλά χρόνια, έχει δικαίως αναδειχθεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές της εγχώριας σκηνής.

Κι έτσι έρχεται για να απογειώσει την φθινοπωρινή αυτή νύχτα μας, μετά τις τεράστιες επιτυχίες που ερμήνευσε στην πρώτη συνάντησή του με τη Ράνια Κωστάκη πριν από τρία χρόνια.

Ο Νίκος Μακρόπουλος επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Ο Βαρδάρης στην Αθήνα»

Οι ακροατές του Ρυθμού 94.9 ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή την ιδιαίτερη εκτέλεση του Νίκου Μακρόπουλου στο τραγούδι «Σκόνη Και Θρύψαλα», όπως επίσης και το medley με το «Έχω Μάτια Και Βλέπω» και «Δύσκολη Νύχτα».

«Τα έχω όλα» και πόσα ακόμα… θα ακούσουμε το βράδυ της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου.

Συντονιστείτε στις 21:00 ακριβώς στον αέρα του Ρυθμού 94.9 για να απολαύσετε την συνέντευξη του αγαπημένου Νίκου Μακρόπουλου στη Ράνια Κωστάκη.

Στη συνέχεια, στις 21:30, συντονιστείτε στο επίσημο κανάλι του Ρυθμού 94.9 στο YouTube, Rythmos Tube, για να απολαύσετε πολλά και ξεχωριστά τραγούδια.

 

ΠΗΓΗ