Ένα υπέροχο ζεμπέκικο από τον Νίκο Μακρόπουλο.

Ο Νίκος Μακρόπουλος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ο Βαρδάρης Στην Αθήνα».

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Δεν Πειράζει», ο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής επανέρχεται με ακόμη ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί από το κοινό.

Ο Νίκος Μακρόπουλος ερμηνεύει ένα υπέροχο ζεμπέκικο με τίτλο «Ο Βαρδάρης Στην Αθήνα» σε μουσική και στίχους του Ανδρέα Μπικάκη.

Την παραγωγή του τραγουδιού υπογράφει ο Αντρέας Γιατράκος, ο οποίος επιμελήθηκε και την ενορχήστρωση σε συνεργασία με τον Ανδρέα Μπικάκη.

Στο μουσικό βίντεο που συνοδεύει το νέο single του, ο Νίκος Μακρόπουλος φέρνει τον βαρδάρη της Αθήνας και περιηγείται στους δρόμους της πρωτεύουσας καθώς τραγουδά για έναν έρωτα που χάθηκε.

«Για σένα τα ‘βαλα με όλους τους θεούς / Τα λόγια που ‘λεγες τ ‘αληθινά εκείνα / Πες μου πως ήρθε ο Βαρδάρης στην Αθήνα / Και σε παρέσυρε σε άλλους ουρανούς

Τη σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ο Ορφέας Καλαφάτης.

Παράλληλα, ο Νίκος Μακρόπουλος ταξιδεύει στην Κύπρο και υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές βραδιές μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την Έλενα Τσαγκρινού με τις εμφανίσεις τους στο «Notes Live» της Λεμεσού από τις 14 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το νέο single «Ο Βαρδάρης Στην Αθήνα» του Νίκου Μακρόπουλου κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

ΠΗΓΗ