Ακούστε το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου.

Ο Νίκος Μακρόπουλος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Δεν Πειράζει».

Η μοναδική φωνή του λαϊκού ερμηνευτή μαγεύει σε ακόμα μία κυκλοφορία που έρχεται για να προστεθεί στη λίστα με τις ερωτικές επιτυχίες του Νίκου Μακρόπουλου που έχουν αγαπηθεί.

Τη μουσική και τους στίχους στο νέο το νέο τραγούδι του αγαπημένου καλλιτέχνη υπογράφει ο Βασίλης Δήμας. Η ενορχήστρωση και η παραγωγή ανήκουν στον Αντρέα Γιατράκο, ενώ την ηχογράφηση, τη μίξη και το mastering έκανε ο Κωνσταντίνος Παντζής.

«Δεν πειράζει, εγώ σ’ αγαπάω / Και λιώνω / Τις καλές τις στιγμές μας κρατάω
Και μόνο / Δεν πειράζει, να είσαι καλά / Ξέρω έχει τελειώσει αλλά / Σ’ αγαπάω, μου λείπεις πολύ / Και άλλα πολλά», τραγουδά ο Νίκος Μακρόπουλος στη νέα μουσική πρότασή του.

Η οπτικοποίηση του νέου τραγουδιού του Νίκου Μακρόπουλου πραγματοποιήθηκε με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Παπαδάκου και το τελικό αποτέλεσμα φέρνει στις οθόνες μας όμορφες εικόνες.

Το «Δεν Πειράζει» ακολουθεί για τον Νίκο Μακρόπουλο τη μεγάλη επιτυχία «Έχω Έρωτα Μαζί Σου», που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Το «Έχω Έρωτα Μαζί Σου» έχει συγκεντρώσει 7,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει αποκτήσει τους τελευταίους μήνες μία σταθερή θέση στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου με τίτλο «Δεν Πειράζει» κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

ΠΗΓΗ