Ο Νικηφόρος και ο Νίνο ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής.

Από τις 20 Απριλίου, ο Νικηφόρος θα μας υποδέχεται στον ανακαινισμένο χώρο του «Romeo», με special guest τον Νίνο.

Μαζί τους θα είναι η Χριστίνα Μηλιού και η Ματίνα Ζάρα.

Ο Νικηφόρος και ο Νίνο σε μία συνεργασία που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και οι βραδιές του φετινού καλοκαιριού θα είναι σίγουρα sold out.

Διαφήμιση

Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, με τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες, αναμένεται να ανεβάσει στα ύψη τη διασκέδαση με το πρόγραμμά που έχει ετοιμάσει.

Ο Νίνο, ο μεγαλύτερος star της γενιάς του, με τις αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως δημιουργός είναι έτοιμος να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές on stage.

Μαζί τους, η εντυπωσιακή Χριστίνα Μηλιού, η οποία θα δώσει το δικό της ξεχωριστό στίγμα τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες όσο και με τη σκηνική της παρουσία και η Ματίνα Ζάρα, η ξεχωριστή performer που θα συνεπάρει το κοινό στο δικό της ρυθμό.

Συμμετέχει ο Μάριος Πασιαλής, ενώ το Dj set αναλαμβάνει ο Βασίλης Κουμεντάκος.

Από 20 Απριλίου, κάθε Πέμπτη και Σάββατο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Romeo» (Ελληνικού 1 & Ζήτα) για τις εμφανίσεις του Νικηφόρου και του Νίνο.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ