Ο Νικηφόρος υπόσχεται μία «Νύχτα στον Ρυθμό» με πολλά και ξεχωριστά τραγούδια.

«Μια νύχτα θέλω μόνο», τραγουδά ο Νικηφόρος στην ομότιτλη επιτυχία του και κάπως έτσι είναι ο καλεσμένος στην 47η «Νύχτα στον Ρυθμό» με οικοδέσποινα την μοναδική Ράνια Κωστάκη.

O Νικηφόρος είναι ο τελευταίος καλλιτέχνης της σεζόν για την «Νύχτα στον Ρυθμό» και θα μας ευχηθεί «καλό καλοκαίρι» με την ξεχωριστή φωνή του.

Το 2009, ο Νικηφόρος συστήθηκε στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή του στο «X Factor» του ΑΝΤ1 και τον επόμενο χρόνο παρουσίασε το πρώτο του τραγούδι, «Υποσχέσου», το οποίο έδωσε τον τίτλο του και στο πρώτο ολοκληρωμένο προσωπικό άλμπουμ του που κυκλοφόρησε από την Heaven Music.

Ακολούθησαν διάφορες συνεργασίες με γνωστούς αλλά και νέους καλλιτέχνες με συνεχή ανοδική πορεία.

Ο Νικηφόρος έχει δηλώσει σε συνέντευξη του πως αν δεν ήταν τραγουδιστής, θα είχε πέσει σε κατάθλιψη. Κι έτσι έρχεται για να απογειώσει την καλοκαιρινή αυτή «Νύχτα στον Ρυθμό».

«Τα Λέμε Το Βράδυ» της Τετάρτης 20 Ιουλίου στις 21:00 ακριβώς στον αέρα του Ρυθμού 94.9 για να απολαύσουμε την συνέντευξη του Νικηφόρου στη Ράνια Κωστάκη και στις 21:30 στο επίσημο κανάλι του Ρυθμού 94.9 στο YouTube, Rythmos Tube, για να ακούσουμε πολλά και ξεχωριστά τραγούδια.

Τον Οκτώβριο του 2017 γεννήθηκε μία πρωτοποριακή ιδέα από τον Ρυθμό 94.9, η δημιουργία της διαδικτυακής εκπομπής «Νύχτα στον Ρυθμό» αποκλειστικά με στόχο την ψυχαγωγία των ακροατών του σταθμού στην δημοφιλή πλατφόρμα του Facebook και του YouTube και στη συνέχεια την απήχηση της σε ένα ευρύτερο κοινό, πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.

Πρώτος ο Ρυθμός 94.9, πριν από πέντε χρόνια, αφουγκράστηκε την τάση του κοινού για διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες.

Μέσα από την εκπομπή «Νύχτα στον Ρυθμό», έφερε τη νυχτερινή διασκέδαση μέσα στα σπίτια εκατομμυρίων, με τη δυνατότητα να απολαύσουν ξανά και ξανά τα αγαπημένα τους επεισόδια, χωρίς να χρειάζεται να πάνε σε νυχτερινούς χώρους για να απολαύσουν λατρεμένους καλλιτέχνες.

Η αποδοχή του κόσμου ήταν από το πρώτο επεισόδιο τεράστια και μέσα σε αυτά τα χρόνια, ο σταθμός έχει εξελίξει την εκπομπή μέσα από τρία διαφορετικά στούντιο, χωρίς ποτέ να χαθεί η αρχική ιδέα. Παράλληλα επενδύει συνεχώς στην αναβάθμιση οπτικοακουστικών μέσων, καθώς και η παραγωγή γίνεται εσωτερικά.

Η Ράνια Κωστάκη, πιστή στο ραντεβού της κάθε μήνα όλα αυτά τα χρόνια, παρέα με εκλεκτούς φίλους καλλιτέχνες υποδέχεται το κοινό της μέσα από τα σπίτια τους.

Η «Νύχτα στον Ρυθμό» μετράει πάνω από 400 εκατομμύρια προβολές και μέσα από την εκπομπή, έχουν τραγουδηθεί από 37 καλλιτέχνες πάνω από 390 τεράστιες επιτυχίες.

ΠΗΓΗ