Μία σύγχρονη μουσική πρόταση που σκιαγραφεί παραστατικά την πολυδαίδαλη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Ο Πάνος Βλάχος επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Χωρίς Παρεξήγηση», στο οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πολύπλευρος καλλιτέχνης, το ταλέντο του οποίου μοιράζεται τόσο στον χώρο της υποκριτικής όσο και στο χώρο της μουσικής.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού» μαγνητίζοντας το κοινό με την αστείρευτη ενέργειά του επί σκηνής.

Αποτέλεσμα της αστείρευτης δημιουργικότητας του Πάνου Βλάχου είναι και το νέο άλμπουμ του «Χωρίς Παρεξήγηση», που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group, και είναι ένα ακόμη δείγμα του πολυδιάστατου ταλέντου του.

Στο τραγούδι «Συμπτώματα», που αποτέλεσε και τον προάγγελο της κυκλοφορίας του δίσκου συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη.

Μετά από τη θερμή αποδοχή των τραγουδιών της παράστασης «Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού», αλλά και του άλμπουμ «Μαθήματα Ζωής» που κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group, ο δίσκος «Χωρίς Παρεξήγηση» είναι μία νέα ιδιαίτερη, σύγχρονη μουσική πρόταση που σκιαγραφεί παραστατικά την πολυδαίδαλη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, ισορροπώντας ανάμεσα στο δράμα και το γκροτέσκο.

Οι αιχμηροί στίχοι, η δυναμική ερμηνεία και η πρωτότυπη μουσική φόρμα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων τραγουδιών του Πάνου Βλάχου.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι «Με Τι Φράγκα» που έχει ήδη αγαπηθεί από τους ακροατές, και αποτέλεσε το τραγούδι των τίτλων της τηλεοπτικής σειράς «Εκτός Υπηρεσίας», με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο.

Η ενορχήστρωση η μίξη και το mastering του δίσκου έχει γίνει από τον Κώστα Παρίσση.

Ο Πάνος Βλάχος αναφέρει στο έμμετρο σημείωμα που συνοδεύει την κυκλοφορία του δίσκου:

«Είπα να δώσω μια εξήγηση
Με μια αφήγηση

Σε όσα συμβαίνουν τριγύρω
Κυρίως από μένα

Μακάρι να μην είναι χιλιοειπωμένα
Και να μοιάζουν κάπως σε σένα

Και όταν τα τραγούδια μου ακούς
Να μοιάζεις με αυτούς

Που ζουν για μια αφήγηση
Σε μια ατελείωτη περιήγηση

– Advertisement –

Χωρίς να δίνουν εξήγηση
Χωρίς παρεξήγηση

Καλή ακρόαση»

Το άλμπουμ «Χωρίς παρεξήγηση» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε αριθμημένο συλλεκτικό LP.

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify παρακάτω.

ΠΗΓΗ