Ο Πάνος Κιάμος δικαιώνει την αγάπη του κόσμου για το τραγούδι του «Θα Με Ζητάς (Θα Απουσιάζω)».

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει σε ένα δικό του τραγούδι από το 2000 για να δικαιώσει τον κόσμο που εν τω μεταξύ το έχει αγαπήσει παράφορα.

Από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές, ο Πάνος Κιάμος έχει στο ενεργητικό του μία τεράστια λίστα από ραδιοφωνικές επιτυχίες που έχουν αφήσει εποχή.

Ακόμη μεγαλύτερος, όμως, είναι ο μακρύς κατάλογος των τραγουδιών του που αγαπήθηκαν πολύ και από πολλούς, χωρίς ποτέ να έχουν προωθηθεί επίσημα, με μοναδικό εφόδιο την ξεχωριστή live ερμηνεία του Πάνου Κιάμου και το πηγαίο ταλέντο του να μιλά στην καρδιά του κόσμου με ό,τι τραγουδάει ειλικρινά.

Ένα τέτοιο τραγούδι είναι και το «Θα Με Ζητάς (Θα Απουσιάζω)», που κυκλοφόρησε το 2000 στον δίσκο «Του Έρωτα Φεγγάρια», σε στίχους του Νεκτάριου Μπήτρου και μουσική του Θοδωρή Λαχανά.

Το τραγούδι δεν επιλέχθηκε ποτέ ως ραδιοφωνικό single, αλλά μέσα στα χρόνια, ξεχώρισε στις live εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου.

Το «Θα Με Ζητάς (Θα Απουσιάζω)» έγινε ένα από τα τραγούδια που ο κόσμος ζητάει να το ακούσει δυο δεκαετίες μετά γιατί το έχει λατρέψει, και του κάνει μεγάλη χαρά κάθε φορά που το ερμηνεύει ο καλλιτέχνης.

Αυτήν την αγάπη που χτίστηκε σιγά σιγά και σταθερά, έρχονται τώρα ο Πάνος Κιάμος και η Cobalt Music να δικαιώσουν πανηγυρικά, κυκλοφορώντας και επίσημα ως single το «Θα Με Ζητάς (Θα Απουσιάζω)», το οποίο ήδη είναι (και θα είναι) μία μεγάλη επιτυχία.

Το νέο single του Πάνου Κιάμου κυκλοφορεί από σήμερα στις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ στο YouTube θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου.

ΠΗΓΗ