Το «Club 22» υποδέχεται ξανά τον Πάνο Κιάμο.

Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του, έρχεται για να δώσει ρυθμό στις καλοκαιρινές βραδιές μας στο πλήρως ανακαινισμένο «Club 22».

Με διαχρονικές επιτυχίες από την πολυετή καριέρα του αλλά και ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, ο καταξιωμένος Πάνος Κιάμος θα ξεσηκώσει το κοινό του όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει.

Μαζί του η ξεχωριστή Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πλέον επιτυχημένες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς. Με τη λαϊκή χροιά της και τη μοναδική ενέργειά της επί σκηνής, είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσει το κοινό.

Διαφήμιση

Special guest ο μοναδικός performer Tonis Sfinos. Ο εκρηκτικός showman με το ιδιαίτερο στιλ και το φαντασμαγορικό του πρόγραμμα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια.

Ο λαμπερός Βαγγέλης Κακουριώτης θα δώσει το δικό του στίγμα on stage με την ερμηνεία και τη σκηνική παρουσία του.

Στο πρόγραμμα του «Club 22» συμμετέχουν επίσης η Κianna, ο Γιάννης Τεργιάκης και ο Θάνος Λάμπρου. Στα decks θα βρίσκεται Ιο dj Pitsi.

Από την Παρασκευή 28 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Club 22», με πρωταγωνιστή τον Πάνο Κιάμο.

Την πρώτη εβδομάδα των εμφανίσεων, το «Club 22» (Λ. Βουλιαγμένης 22) θα λειτουργήσει και την Κυριακή 30 Απριλίου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ