Όταν ο Πέτρος Ιακωβίδης συνάντησε την Γ.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης εκπλήρωσε την ευχή μίας 4χρονης θαυμάστριάς του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε έναν πανέμορφο χώρο με γρασίδι, δίπλα στη θάλασσα, όπου η Γ. και ο Πέτρος Ιακωβίδης έκαναν πικνίκ.

Λίγο καιρό πριν, η Γ. είχε πει ότι θα ήθελε να της φέρει δώρο ένα κάστρο που ήθελε από καιρό. Όταν έφτασε, ο Πέτρος Ιακωβίδης έδωσε στη Γ. το δώρο της, άνοιξαν μαζί το κάστρο και η Γ. με τη σειρά της του έδωσε τα δώρα που είχε πάρει για εκείνον.

Στη συνέχεια, κάθισαν στο καρό τραπεζομάντηλο, που ταίριαζε τέλεια με το κόκκινο φόρεμα της Γ., με τη μαμά της πάντα στο πλευρό της.

Πήραν τα μικρόφωνα του καραόκε να τραγουδήσουν, αλλά η Γ. ήταν τόσο ντροπαλή, που δεν κοιτούσε καν τον Πέτρο Ιακωβίδη στα μάτια.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, σαν σωστός τζέντλεμαν της έδινε τον χώρο και τον χρόνο της. Λίγα τραγούδια μετά, η κιθάρα του φάνηκε σαν μία καλύτερη επιλογή.

Η Γ. του ζητούσε τα τραγούδια και ο Πέτρος Ιακωβίδης, πιστός στις διαταγές της μικρής του «νεράιδας», όπως την αποκαλούσε, τραγουδούσε. μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν της τραγούδησε το «Κοριτσάκι Μου» και το «Νεράιδα», κοιτώντας τη με γλύκα και στοργή.

Make-A-Wish

Είχε έρθει η ώρα για μπάλα. Μέσα σε δευτερόλεπτα, η Γ. άλλαξε παπούτσια με τη βοήθεια της μαμάς της και έτρεξε στον Πέτρο.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έπρεπε να αφήσει στη Γ. κάτι για να τον θυμάται. Πήραν δύο μαρκαδόρους και υπέγραψε τη μπάλα. Αλλά είχαν μία ακόμη καλύτερη ιδέα: Άρχισαν να ζωγραφίζουν καβουράκια και ψαράκια, γεμίζοντας κάθε κενό σημείο της μπάλας ποδοσφαίρου.

Σιγά-σιγά ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού και ο Πέτρος Ιακωβίδης αποχαιρέτησε τη μικρή του νεράιδα με βαριά καρδιά.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έγραψε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα για τη συνάντησή του με τη Γ.:

«Ένα απόγευμα γεμάτο ζωή! Πηγή ανεξάντλητης δύναμης η μικρή Γ. που με την επιμονή και το φωτεινό της χαμόγελο με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος!

Συγκινήθηκα που με “επέλεξε” να βρεθώ δίπλα της, να τραγουδήσουμε και να παίξουμε μαζί και ελπίζω να κατάφερα να της προσφέρω έστω την ελάχιστη χαρά που θα μπορούσα… της αξίζει! Ευχαριστώ το Make-A-Wish για αυτή την τόσο σημαντική πρωτοβουλία, είμαι δίπλα σας!»

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγιναν στη συνάντηση του Γ. και του Πέτρου Ιακωβίδη και δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Μπείτε στο www.makeawish.gr για να μάθετε τα πάντα και να στηρίξετε το σπουδαίο έργο του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

ΠΗΓΗ