Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Λένα Ζευγαρά συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Λένα Ζευγαρά στο πλήρως ανακαινισμένο «Fantasia».

Δύο λαμπερά και πολύ επιτυχημένα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας, συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής, παρουσιάζοντας την πιο must πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, επιστρέφει στο «Fantasia».

Διαφήμιση

Έχοντας σημειώσει μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στη Θεσσαλονίκη, ο πολυπράγμων καλλιτέχνης έρχεται στο «Fantasia» για να μας παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με κύριο γνώμονα τη διασκέδαση του κοινού.

Παρουσιάζοντας τις επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας, το νέο του hit «Αχ Καρδούλα Μου» καθώς και τα τραγούδια του νέου άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records, ο Πέτρος Ιακωβίδης θα μας παρασύρει με τις ερμηνείες του, την αμεσότητα και την άψογη επικοινωνία με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά.

Η Λένα Ζευγαρά, έχει καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελεί μια απ’ τις δημοφιλέστερες λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς.

Σε κάθε live εμφάνιση της δημιουργεί μια μαγική σχέση με το κοινό και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Μετά την επιτυχία των εμφανίσεων της στη Θεσσαλονίκη, η Λένα Ζευγαρά έρχεται για πρώτη φορά στο «Fantasia» και θα μας καθηλώσει με τις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες της και τα νέα της τραγούδια «Διαβάστηκε» και «Πόσο Σ’ Αγάπησα» που αποτελούν τους προπομπούς της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς της, που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα από την Panik Records.

Η εξαιρετική χημεία του Πέτρου Ιακωβίδη και της Λένας Ζευγαρά αποτυπώνεται σε κοινά μουσικά στιγμιότυπα, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, ταυτιστεί και τραγουδήσει δυνατά.

Μαζί τους ο ταλαντούχος Γιάννης Ξανθόπουλος, που στη σκηνή του «Fantasia» θα μας παρουσιάσει το νέο τραγούδι του «Και Τι Να Κάνω» δια χειρός Πέτρου Ιακωβίδη, καθώς και η εντυπωσιακή Χάρις Σάββα. Στα decks ο Dj Bobito.

Από την Παρασκευή 21 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο πιο hot προορισμό διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα.

ΠΗΓΗ